En grådag rundt Ladestien

 

En deilig og varm, men litt grå dag på tur. Typisk når man har fridag, at ikke sola viser seg fra sin beste side. :O( I dag gikk vi deler av Ladestien. En herlig runde å gå tur på, masse flott å se på, og mange mennesker å treffe. Ikke så mye som en snøflekk å se, utrolig, men sant!! For en vinter!! IMG_7673Litt grå skyer, men ikke noe tegn til regn heller, det er knusktørrt overalt!   IMG_7677Den kom en pappa med en liten gutt bort til oss… De hadde sett oss på lang avstand, og hadde bestemt seg for å komme imot oss å hilse på. Ikke noe tegn til redsel der i gården iallefall, og Junita og Razelle lot seg velvillig bli klødd og koset litt ekstra med. RAzelle syntes den lille gutten var fryktelig spennende og snuste litt ekstra!  IMG_7678 IMG_7679 IMG_7682 På bare stier igjennom skogen. Ikke et snøfnugg, bare masse herlig fuglesang! IMG_7684 IMG_7690Akkurat her er det mye mer som minner om høst, enn vinter!  IMG_7693 IMG_7696 IMG_7703 IMG_7708 IMG_7710 IMG_7712 Razelle ser og lytter til hønsene som kakler på baksiden av dette gjerdet. Spennende på Lade synes hun! IMG_7714Nok en herlig dag på tur!!!

I dag hadde vi forresten prosjekt «ikke hilse på andre hunder på tur». Jeg synes det er meget viktig at hundene lærer seg at de ikke alltid skal hilse på andre hunder når de er på tur. Det er ikke alltid det er like lurt, men det er alltid veldig smart å lære hundene at man ikke alltid SKAL bort til hunder man møter på sin vei.. Det gikk utrolig bra i dag dette prosjektet vårt.. Jeg lekte og herjet og fikk deres fulle oppmerksomhet, også når det gikk folk og hunder forbi oss.. Herlig!! Det er en utrolig god følelse å lykkes når man jobber med hundene… De var utrolig flinke!! Vi så sikkert litt merkelige ut på tur, der vi herjet og styret som verst når folk gikk forbi, men det bryr vi oss ikke så mye om, det viktigste er at det fungerer for oss…. <3

Og DET gjorde det i dag!!

:O)

Legg igjen en kommentar