På bytur

IMG_2671

Bytur betyr sosialisering på høyt nivå for de firbente, og ja- for oss tobente også faktisk. Utrolig gøy at så mange viser interesse for de firbente, og det som er det aller beste, er at de oppfører seg eksemplariske der også. Med så mye som skjer og så mange mennesker som stopper og vil hilse på, så er det jammen en tålmodighetstest for to og firbente innimellom. Men GØY, det er det!!

Må nok innrømme at jeg blir veldig stolt også!

IMG_2673

Denne lille vennen var tre måneder gamme og fikk heldigvis komme ned på bakken og rundt oss står folk og knipser med kamera og mobiler, de trudde du`Razelle skulle spise den til lunsj….IMG_2675

Klart alt må sjekkes ut! IMG_2677

IMG_2679

Så kom det en helt merkelig skapning med store øyne og stor munn!! du`Razelle skvatt litt til…. Junita bare kikka på skapningen og satte seg ned. IMG_2680Var ikke så veldig skummel da! :O)

IMG_2683

Selvsagt måtte vi innom Royal Canin sin stand på torvet. Der traff vi to kjempehyggelige selgere. Arve var med å arrangerte den turen jeg var på i juni, til Royal Canins fabrikk i Montepellier. En tur jeg aldri kommer til å glemme.

De to pyene våre trakk iallefall masse folk, så neste år skal de få «låne» dem med på stand de også ;O) IMG_2684

Etter en lang dag på stand, var det nok godt å få slappa av litt før nedrigging og retur 🙂  IMG_2687

Så kom det en gjeng med merkelige ting på hodet sitt forbi. Du`Razelle bare tittet opp på de og snudde seg igjen! IMG_2689

En liten tur på cafè hører med til byturen. Her i gågata blir det sosialisering så det holder uansett. Kjempekoselig! IMG_2690Alltid noen som vil komme å hilse på- I dag møtte vi masser av folk som faktisk visste mye om pyreneerhund, og det er alltid gøy!

IMG_2692Junita og du`Razellen kobler ut alle som vil hilse på og skjer rundt dem. Flokken er delt og nå må mamma passes på, de vet akkurat hvor jeg er…

Jeg står langt inn i butikken og knipser bildet, og de har full kontroll..

IMG_2694

Razelle slipper meg ikke av syne….

Det ble noen timers trening for to og firbente i dag også, like koselig som alltid. Noen har fått noen søte blinkskudd på kamera og mobiler i dag også!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *