Høstens aller første frislipp :O)

IMG_2699

I dag var en stor dag for mine kjære lykkepiller. Ettersom den ordinære båndtvangen nå er opphevet på enkelte steder, dro vi på tur for å se om vi fikk anledning til å la de løpe litt fritt på et egnet sted, et stykke unna der folk ferdes på søndagstur. Ingen tvil om at de har behov for å løpe litt fritt, og det er alltid like gøy å se. Nå har de ikke løpt fritt i skogen siden i april, nettopp fordi vi respekterer båndtvangen som gjelder over hele landet fra april til august..IMG_2702

Ingen tvil om at du`Razellen setter pris på den friheten hun har fått. Hun smiler med hele seg….Utrolig gøy å se!IMG_2704

Det tok nøyaktig 5 minutter før hun fant en egnet plass for litt spabehandling i gjørma.IMG_2707Noen som ser meg her tru??

IMG_2709

Greit å få rista av litt overskuddsgjørme ;O)IMG_2711Lykkepillen nyter det herlige liv!!

IMG_2714

IMG_2715Hihi… Aner ikke hvilken rase dette er..

IMG_2716Full fart……

IMG_2720….mot nye spaområder….. Hun finner seriøst ALLE sammen!

IMG_2725

IMG_2726

Junita gikk omveier for IKKE å bli skitten. Den gamle frøkenen har visst blitt litt prippen på gammeldagan sine.. Hun har alltid vært en gjørmebader hun også, men det spørs om hun får nok med du`Razellens påfunn og hyperaktive klikkerunder.. IMG_2738

En skikkelig lekker du`Razelle… IMG_2739Lystrer tvert jeg prøver på innkalling. Herlig!!

IMG_2740Benytter enhver anledning til litt søk. Her fikk de litt å arbeide med i myra. De elsker det!!

IMG_2748I områder i Malvik kommune hvor husdyr beiter, er kravet om båndtvang og forsvarlig inngjerding utvidet til og med 30. september, derfor tar vi selvsagt hensyn her.. 

IMG_2752

Nok en runde med godbitsøkIMG_2761

IMG_2762

IMG_2768

En temmelig konsentrert du`Razelle i farta, det er bare å holde øynene åpne og hive seg unna når hun kommer. Hun lever til tider i sin egen Razelleverden! IMG_2770Tid for litt gjørmebad!! MÅ bare bli en helt fantastisk pels til kommende helgs utstilling!

IMG_2772

IMG_2777Nydelig i marka nå. Høsten er en fantastisk tid!

IMG_2780

IMG_2781Junita bryr seg aller mest om de spennende godbitene mor har i lomma si.. Der er det kun de som gjelder….

IMG_2793Stamtjønna! Tid for å prøve å få frem du`Razellens naturlige farge!

IMG_2798

Joda, det hjelper da litt iallefall… IMG_2804

Razelle har blitt en fantastisk god svømmer i år. Hun svømmer langt og rolig, og nyter virkelig å være i vannet. Herlig å se! IMG_2808

Smart… Å riste seg i vannet.. Blir bra da!! IMG_2810Så var det den der godbitsøken igjen da.. Razelle søker alt hun kan, og finner deilig svinekjøtt under vannet!! BRAAAA!!!

IMG_2815Herlig å se at hun koser seg i vannet. Hun legger seg faktisk ned og bare ligger å nyter også!

IMG_2817

IMG_2821

De er bra herlige når de kommer opp fra vannet og rister seg akkurat der man står!! Uansett om det er et hav av plass rundt de, så kommer de ved fot å rister seg! Alltid!IMG_2830Mens Junita ikke orker å bry seg så mye om badinga.. Hun skjønner vel at våteksemet kan blomstre opp igjen….

IMG_2833

Nok et godbitsøk og en svært konsentrert RazelleIMG_2835

En smule tappet for energi.. Faktisk!!IMG_2841Mens Junita fortsatt er full nok av energi til å ikke gi seg med smisking etter godbiter!!

IMG_2845Siste bad i denne omgang!

IMG_2852Så ble vi vitne til hektisk aktivitet ved grinda! Nydelige øyenstikkere, men du verden hvor vi hyla når de kom flygende mot oss. De var jo som elefanter i objektivet mitt jo!!

Dette har vært en herlig dag for de firbente, og en fantastisk flott dag for oss eiere. Herlig å se at de koser seg og har det så deilig på tur. Absolutt ingen tvil om at de trenger å «lange ut» og bruke kroppen og få ut litt ekstra energi innimellom. Det som gjør meg så stolt, er at de lystret på innkalling og holdt seg i grei avstand fra oss..

En helt toppers dag på tur og tiden etter båndtvangsperioden er gull verdt!! De firbente har vært temmelig slitne og rolige resten av dagen i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *