Hei verden

DETTE ER MEG!!

En rolig dame på 43 år. Har alltid lidd av skrivekløe, og til manges forergrelse og glede, har jeg vel alltid et kamera liggende på lur. Om jeg ikke har det, får jeg vel kløe av det også!! Er kameraoman…. Bare MÅ ha det i nærheten, alltid! Dette har ført til at mine venner stort sett aldri har med kamera når de vet jeg skal sammen med de…. Dumt de gangene jeg faktisk HAR glemt det ;O)) Og bildene vi har tatt, de ligger IKKE bare i en skuff eller på en harddisk.. Jeg har nok litt galskap der også..

Ikke nok med det, jeg har nok alltid hatt et snev av hundegalskap også. Vel, tror ikke det er smittsomt så langt, men om du først får det du også, så er det umulig å kurere. Da kan vi kanskje dele erfaringer med galskapen, for det er som kjent aldri så galt at det ikke er godt for NOE!! Galskapen min har ført meg sammen med mange flotte hundevenner, og jeg har reist land og strand rundt for å dele galskapen. Ikke så verst det, når man har to fantastisk flotte pyreneerhunder i hus!!! De fleste av våre venner, synes det er litt «vel mye hund»… Vi svarer bare med at vi virkelig har fått valuta for pengene..

Jeg synes det til tider er koselig å lage mat, men til mannens store skuffelse er det lite fisk å få servert. Mangler fortiden litt inspirasjon til den daglige middagen, og har nok en stygg uvane å ty til Toro og andre halvfabrikata (-Hellstrøm, denne så du ikke….). Synes det er spennende med nye oppskrifter, og koser meg når mannen serverer deilige egenkomponerte retter med masse spennende smaker. Ungdommene har til dags dato aldri sagt at de IKKE liker…… De vet de må smake på alt, og stort sett angrer de ikke på det heller..IMG_3018

 

Jeg elsker mine venner! Venner betyr svært mye for meg, og jeg synes alltid det er like koselig å invitere til koselige treff, enten det er bursdager, kinoturer, teater, konserter, restaurantbesøk, middag hjemme hos oss, kurvfest……ja, ALT som kan samle venner til en koselig sammenkomst. Finnes det en anledning til å treffes, så utnytter vi den <3 Selvfølgelig!! Bare så det er sagt; alkohol og festing er ikke et must for å ha det gøy!!! Jeg har det faktisk koseligere uten…… uten at jeg er avholds ;O))

 

IMG_3819Jeg blir fryktelig lett rørt… og tårene kommer nok lett som perler på snor.. Gledelige nyheter på TV, en trist eller glad film, hunder som har fått et nytt godt hjem, gode venner, en sang med en spesiell betydning, julesanger, bilulykker, barn som sliter….. og slik kan jeg fortsette…

Familien min kommer selvfølgelig i første rekke.. Vel, om mannen i huset ser denne, ville han nok kommentert at han ikke er helt enig! Jeg er nok kjapt på tråden med mine venninner når jeg har noe å snakke om, eller ikke snakke om.. Men slik at han vet det likevel, så betyr mannen (Vel, samboeren, vi er nok ikke gift enda heller….) veldig mye for meg i livet mitt. ;O)) Barna våre, eller rettere sagt, de flotte ungdommene våre, har betydd ALT for meg etter at de så dagens lys for 17 og snart 15 år siden. Jeg er ufattelig stolt av dem, og er bare så lykkelig for at de kom akkurat til oss!! For et lykketreff!!! <3

I bloggen min vil jeg skrive litt om min hverdag med hund og foto, og litt annet som opptar meg. Selvfølgelig vil jeg nok være ganske så forsiktig med hva jeg legger ut av privat karakter, men noe vil det nok bli der også. Når jeg finner interessant stoff, vil jeg nok benytte denne unike muligheten til å dele dette med mine lesere også.

Jeg håper du vil følge meg på veien i denne bloggverden. Kanskje legger du igjen et spor og linker til din egen hjemmeside også?

– Velkommen til PyrNitas bloggverden……………..

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar