På bytur igjen.

image

Nå er det lenge siden sist vi var på byvandring, så i dag, når det var «bondens marked» i byen, tok vi oss en tur. Hundene koser seg i byen, ser ut som de liker at det skjer ting rundt seg.

image

Av en eller annen grunn, finner Razelle alltid de som selger skinn, og alltid finner hun det hvite som henger opp! Går rett på det, hver eneste gang. Tror hun det er fra sine egne tru? Man kunne nesten begynne å lure, når det gjentar seg…gang etter gang….

image

Har man py med seg til byen, så MÅ man ha god tid. Det er mye oppmerksomhet å få og du verden hvor herlig det er at folk legger merke til hundene mine. Jeg kunne ikke blitt mere stolt og glad. Utrolig gøy og koselig. Vi ble både filmet og knipset bilder av på bytur i dag. Vi møtte en hel haug med asiatere på sightseeing i Trondheims gater, og de blir helt i hundre når de møter «norwegian icebears» i gatene ; 0) Hundene var i fotohumør og lot seg velvillig posere foran kamera. Akkurat som om de aldri hadde gjort annet…. ; 0)

image

Målet med turen til byen i dag, var å få dem til å holde dem rolige og avslappet og se på folket som stresset rundt. Jeg synes vi lyktes veldig bra iallefall. Når vi kom hjem, ble det en velfortjent hvil, det er slitsomt med byturer ; 0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *