En kul kompis i hundegjengen..

I dag var vi så heldige å få hilse på en ny kjekk kar i «hundenettverket» vår- Asbjørn

2015-09-14 17.13.21Asbjørn er en skikkelig kul kis som var en skikkelig godgutt! 2015-09-14 17.13.50Ikke alltid lett å være liten og kul med masse løsskinn, men han sjarmerte veldig bra likevel. 🙂  2015-09-14 17.13.58Herlig å få anledning til å hilse på og bli kjent med andre raser enn man har selv- og jeg rakk å se, på mitt første møte med Asbjørn, at han har litt av en personlighet. En skikkelig kul kis altså 🙂 2015-09-14 17.15.05Junita har alltid reagert litt på hunder med «grynte/snorkelyder», men aldri vært redd de. Man ser bare at hun titter på de og lurer litt på hva i all verden de egentlig «er» for noe. Hun ser på de med litt oppgitte og forskrekka øyne, akkurat som at hun spekulerer skikkelig. Sånn var det til Asbjørn når vi møttes også, men så var han veldig godtatt av begge jentene.  2015-09-14 17.15.28Ganske så avslappet til hverandre iallefall. En herlig ro i gjengen! DET liker vi!! 2015-09-14 17.15.43

2015-09-14 17.16.00Kule Asbjørn!! En skikkelig gøyal hund altså. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg vennen! 2015-09-14 17.17.16Enn om alle hunder hadde vært helt klin like, hvor kjedelig det hadde vært!! Heldigvis finnes de firbente lykkepillene i mange størrelser og fasonger! HERLIG!2015-09-14 17.18.24Han har til og med lært seg å posere med hodet på skakke :O)2015-09-14 17.18.47Man bare MÅ jo bli sjarmert i senk av dette ansiktet her. 🙂2015-09-14 17.28.22

Jeg må virkelig benytte anledningen til å skryte skikkelig av Razelle. Hun har vært en knallherlig hund i dag!! Av og til er hun jammen til salgs- forresten så vurderes hun gitt bort til tider. Heldigvis er det bare i gitte øyeblikk og det trekkes tilbake i det øyeblikket jeg får en skikkelig sleikenuss eller hun lystrer meg (- blir fristet med den beste godbiten i verden)…  Greia er at Razelle har hatt et par ublide møter med hunder i en sånn mektig irriterende FLEXILINE (Hmpfffff), der hunden har kommet 5-8 meter FORAN eieren, og eieren bak har ikke fått med seg en skit av det som allerede HAR skjedd. De to rasene det gjelder, er Golden Retriver og Jack Russel- og dermed er disse rasene ensbetydende med at de er «skumle». Når disse rasene dukker opp, er hun ekstra på vakt, og som en vokterhund skal gjøre til tider, så bjeffer hun gjerne for å jage dem unna. Vel, innimellom skulle man gjerne tro at det var en BJØRN hun skal jage bort, men det høres nok mye verre ut enn det er. Vi trener og trener der vi kan, og benytter hver eneste situasjon til positive opplevelser. I dag fikk vi trena med begge rasene i umiddelbar nærhet og det gikk så FANTASTISK BRA!! Vi fikk stifte nærmere bekjentskap til en rolig og behagelig Jack Russel tispe, og de har vi ikke truffet mange av. Eieren hadde til og med tid til å hjelpe oss på vei med litt passeringstrening- og selvsagt fikk de ikke anledning til å hilse nært i bånd eller leke sammen, men vent seg til å være rolige nært hverandre- og det uten at «bjørnen» skulle jages! Herlig!! I dag var en flott hundetreningsdag- og du`Razelle er definitivt ikke tilsalgs!

Man må ta med seg ALLE positive opplevelser videre på veien. 🙂

Tusen takk for en kjempekoselig luftetur Linda og Asbjørn! Og til dere andre som vi fikk trena litt rundt, tusen takk!!