Verdifull tid♡

I dag har vi vært på livsglede besøk på Brundalen helse- og velferdssenter igjen, og gleden er like stor hver gang. Vi rekker knaptnok komme inn døra før herlige beboere står i kø. I dag sto flere i vinduet og vinket til oss når vi kom,

det er da man kjenner at man gjør noe verdifullt for andre mennesker.

Du’Razelle er en herlig frøken. Hun VET rett og slett at nå skal hun på jobb. Jeg er svært bevisst på at vi ikke skal gå inn før vi har god kontakt og hun er rolig. Jeg rekker nesten ikke tenke tanken før hun er klar for å gå inn- og hun vet nøyaktig hvor hun skal.

Nå nærmer det seg snart 1 år siden vi ble godkjent besøkshundekvipasje, og det har vært et flott år med mange hyggelige livsglede øyeblikk. Vi har stiftet nye bekjentskaper og ar gledet mange, i en kanskje litt ensformig og kjedelig hverdag. Hver eneste gang har vi blitt tatt godt i mot- og til og med de som er redde for hunder, har hilset på.

I dag kan noen av disse som var redde, være de første som stopper oss og hilser på oss eller som står i kosekø. Hun er herlig oppmerksom, og har full kontroll når vi kommer til stua. Hun vet nøyaktig hvor hun vil og hvem hun skal til.20160202_120002

20160202_121019

Siden vi startet har vi vært innom en som blir kjempeglad for å se du’Razelle,  en tidligere svært aktiv hundemann. Fra dag en har han utmerket seg for du’Razelle, og i ďag igjen stoppet hun opp utenfor døren hans. Herlig å se. Gleden er definitivt gjensidig.

20160202_113538

20160202_114814Hun utforsker og er innom de rundt seg og med sitt vinnende og glade vesen fremkaller hun smilet til alle sammen. 20160202_122532Berøring er viktig og betyr så mye for mange.

Flere er tidligere dyreeiere og minnene kommer straks de kjenner den deilige pelsen.

I dag kom tårene til en av de også. Utrolig rørende. 20160202_114718Kjekt når Du’Razelle kommer, hun vet nemlig at hvis hun leter lenge nok på gulvet, dukker det nok opp noen godbiter. Det å være trygg rundt rullestoler og rullatorer var også et moment under treninga til å bli besøkshund. Du’Razelle  kunne faktisk vært «litt mer» skeptisk til disse- hun bryr seg nemlig ikke i det hele tatt. TulleRazelle

20160202_120552

Det er alltid så koselig å komme inn på avdelingen. Alltid flotte mennesker som hilser på og som blir utrolig glad for å se oss igjen.
Så for denne gang, tusen takk alle sammen. 20160202_122938Ikke bare beboerne som koser seg når du`Razelle kommer på besøk. Det er nok et lyspunkt i hverdagen til mange av de ansatte også <3