Billedholmen..

Mannen i huset ble kjørt til flyplassen temmelig tidlig i dag, og derfor tok jeg med de firbente små, slik at vi kunne gå en tur på litt ukjent område. Alltid kjekt med nye inntrykk og lukter for de firbente også, så i dag gikk turen til Billedholmen på Hell. Drittvær til tusen, men jeg var kledd for all slags vær, trodde jeg… Vel, vi burde vel helst blitt hjemme i vårt vante terreng, for turen ble ikke helt som forventet…

Når vi kom til Hellstranda, ble vi så utrolig skuffa, vel, JEG ble det iallefall. Hundene trur jeg ikke brydde seg i det hele tatt, de koset seg max og snuste rundt med iver og glede. Så utrolig gøy å se at de koser seg..

For min del, så ble det en strabasiøs tur. Først på veien bort til Billedholmen. Her hadde Dagmar og de andre Trøndelagsstormene herjet vilt, så vi måtte til tider klatre på store og små stener. Stien og veien var vasket unna, og det lå søppel, drivved og masse rester etter stormene langs kantene. det gjaldt å holde tunga rett i munnen gitt.. Her er noen av dagens bilder:

Razelle har sett endene på fjorden, og jeg fikk en følelse av at hun kunne være dum nok til å hoppe utti… Heldigvis var hun ikke så dum ;O)

Så fikk Razelle nok, hun ville leke…. Mens Junita prøver å stå fint for fotografen..

Det ble action på Billedholmen gitt… Like etterpå falt jeg på en eller annen måte på eller med Razelle, og vrikket ankelen noe så til de grader igjen. Det ble en lang og strabasiøs tur tilbake til bilen, og bilturen var et mareritt. Jeg måtte stoppe for å tørke tårene flere ganger…… Sånn er det med en ankel som slår seg litt vrang til tider, det er nemlig ikke første gang..

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *