Mishandling…….

VEL, ikke akkurat det, mer heller VANNskjøtsel…… Eller hva??

Iallefall er det et par firbente som kanskje ikke er helt glad i mora si i dag ;O) Booster bath’en kom inn på badet vårt i dag, og DA vet de firbente meget godt hva som skal skje. Det slår ALDRI feil. Med en gang badekaret kommer inn, forsvinner de firbente ned i kjelleren, opp på rommene og får plutselig veldig selektiv hørsel. Roper jeg KOM, skjer ingenting, roper jeg mat og klirrer med matskåla, skjer ingenting, rister jeg med båndet, skjer ingenting, men NAMMIS derimot, funker til en viss grad!

Men IKKE i dag!!

Ikke helt fornøyd denne du’Razellen vår iallefall..

Ferdig snart mon tro??NÅ MÅ VI DA VÆRE FERDIGE SNART??????

Så var det Junitas tur, hun prøvde etter alle kunstens regler å slippe unna mors badeplaner…. Men neida, så lett er det ikke å overtale mor!!

Så kom den overlykkelige du’Razellen inn på badet og terget, etter alle kunstens regler… Hun var jo ferdigbadet, og meget fornøyd med at det hele var over. Junita var ikke så veldig fornøyd med selskapet..

Junita har nok vært i et bedre humør enn akkurat nå iallefall..Junita signaliserer helt klart hva hun mener om situasjonen ….

NÅ ER VI VEL FERDIGE SNART VEL???????????

Razelle er ikke langt unna når Junita bades…… Så så veldig skremt er hun da iallefall ikke, heldigvis..

FERDIG!!!!! Lukter deilig aprikos, ligger hår overalt, mange kilo håndduker skal vaskes, litervis med vann er ristet utover golv og vegger, mor er igjennomvåt til trusa, hundene snart tomme for pels, blåseren skal til pers i en time eller to- men aller først må mor dusje i KALDVANN!!!! DET er herlig det…… Men sånn er det med pyreneerhund i hus…… Av og til, og bare da, hadde det vært kjekt med et par Chihuahua isteden ;O))

Like greit å gjemme seg, sånn itilfelle………

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *