The show must go on……

Har vært på en av mine beste konsertopplevelser i Olavshallen. Gledet meg svært lenge, fordi jeg har opplevd denne artisten tidligere også- Åge Sten Nilsen, med forestillingen «The show must go on 2». Tribute to Queen. I 2009 var vi på del 1 av showet, og var utrolig imponerte over hele showet. Del 2 skuffet definitivt ikke!!

Det er lenge siden vi kjøpte billetter, og Olavshallen var fullsatt forlengst, til og med ekstraforestillingene var revet bort.. Og jeg VET hvorfor!!! Du skal lete lenge etter en slik artist som Åge, etter mine øyne iallefall. En fantastisk god entertainer, en artist med en ubeskrivelig fantastisk flott stemme, han gir meg ståpels langt inn i skjellettet med stemmen sin, og fremkaller tårer til tider også!! Han ser ut til å ha beina godt plantet på jorda, virker jordnær og utrolig trivelig!! Har møtt han ved et par anledninger, og fikk et supergodt inntrykk!! Ikke så verst å se på heller forresten ;O)) Hihi!!

Iallefall hadde vi en fantastisk konsertopplevelse, med en fantastisk stor artist!! Her kan du se noen av bildene fra et fantastisk show:

Etter forestillingen fikk vi anledning til å møte Sten Åge, og vi benyttet muligheten, og ble jammen ikke skuffet. Han tok seg svært god tid, signerte og lot seg fotografere, utrolig koselig gjort!!

 

Temmelig fornøyd her iallefall….

Flere bilder fra en fantastisk kveld, kommer i galleriet…

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *