På dyrebutikken

En spennende plass å være for en firbent… På dyrebutikken. Alltid når hundene er med til byen, tar vi turen innom en dyrebutikk og ser oss litt om. Dette bruker å være veldig spennende-og ganskeså slitsomt for enliten hundevenn.. Det er jo SÅ MYE å se på og lukte på.. Og ikke minst, SÅ MYE man må passe på og ikkespise opp før det er betalt… Hihi….

Razelle fattet raskt interessen for disse små vennene, ikke som mat vel og merke, men som spennende leker som løp rundt å terga…. Tenk det, leker som løper….. Ikke lett å forholde seg SÅ ROLIG som den der mora vår ønsker her inne…

Men den der kaninen var ikke det minste redd, og var nokmeget klar over at det var et glass som skilte de fra hverandre. Razelle synes kaninene er noen søte dyr.. Vi har en her hjemme også, som hun ofte ligger å studerer. Gjett om de var nusselige der de sto og snuste på hverandre på glasset… Smelt!!

Gjett om det er ei somfølger nøyemed på aktiviteten i buret da…….

Å sjekk alle de fristelsene da gitt!! Deter ikke SÅ LETT å holde snuten og munnen sin unna alle disse godsakene som ligger på bordet og golvet der.

Skal vi kjøpe en slik?????? Hææææ???? Skal vi????????

Enda flere fristelser…… Ikke lett å ikke smakepå altså, men en fantastisk flott trening..

Et HELT ROM med godsaker faktisk. Ikke riktig lett åla alt være i fred…. Men det gikk bra denne gangen også. Dessuten er mor temmelig snill og kjøper med

litt ekstra godteri til oss når vi er på et slikt sted. Skulle bare mangle liksom… at man ikke skulle få smake på godsakene.

TUSEN TAKK TIL "HUND SOM HOBBY" PÅ SOLSIDEN FOR AT DET ER LOV OG MULIG Å TA MED HUNDENE INN I BUTIKKEN PÅ EN LITEN "SNUSERUNDE".. ALLTID KJEKT MED LITT MILJØTRENING UTENOM DET VANLIGE :O))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *