Vårball……..

I januar begynte datteren på dansekurs….. Hun har snakket om dette vel og lenge, men håndballen har tatt endel av fritiden, så det har blitt med bare snakket. Til jul sluttet hun dessverre med håndball, og begynte heldigvis på danseskole. En drøm gikk i oppfyllelse, sier hun selv…. Og jeg ser det. Veldig godt!! Det danses HELE tiden… kan nesten være litt irriterende til tider, hun hopper og spretter, snurrer og popper, uansett hva hun gjør. Skal hun pusse tenner, lage mat, kle på seg, henge opp klær…ja, det danses…. heeeele tiden!! Men hva gjør vel det?? Sunn ungdom!!

I dag fikk jeg den store ære av å være publikum under årets vårball. En hel haug av praktfulle ungdommer, pyntet og flott fra topp til tå, i finstasen sin, skulle vise oss hva de hadde lært i løpet av kurset, og litt mer. Jeg må bare bøye meg i støvet! SÅ UTROLIG FLINKE de var, alle sammen!!!!! Helt utrolig. Jeg satt der i salen i over tre timer, og hadde tårer i øynene i nesten, ja, la meg se……3 timer!!! Jeg ble ufattelig rørt! Så flink kan jeg bare DRØMME om å være. Imponerende!! Det ble noen bilder i løpet av denne kvelden, slike minner må man jo selvsagt ta vare på…

Så var dansekurset over for denne gang, nå venter en laaaang sommerferie, før nye kurs starter igjen til høsten. Akkurat DET passer litt dårlig nå, da frøkena i huset er helt i tusen når det gjelder dansen….

Til Dansesenteret, Jostein Kroglund, takk for inspirerende bekjentskap og utrolig flott engasjement!! Jeg gleder meg til fortsettelsen …..

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *