Årets første hundeutstilling….

Da er vi endelig i gang!! Hundeutstillingslivet i Trøndelag, er ikke den helt store greia. Mens hundeutstillingene starter allerede i januar i enkelte deler av landet, er den første utstillinga i nærheten av Trøndelag ikke før i slutten av april. Men den er i det minste en av de vakreste utstillingene jeg har vært på, med tanke på fjell, stemning, og utrolige naturopplevelser, og om vi er heldige, raser det litt fra fjellene også. Jeg liker meg utrolig godt på Sunndalsøra. Naturen er helt herlig omkring der, og den etterlengtende våren har kommet mye lengre….

På vei mot Sunndalsøra, fikk vi treffe to andre flotte firbente som også skulle på utstilling…Disse to, hadde med seg en annen liten kompis sammen seg på veien….

Litt av hvert man møter på vei til utstilling tidlig en lørdagsmorgen…. ;O)

Så var vi endelig fremme på utstillingsområde. Været viste seg ikke fra sin beste side, det var surt og kaldt, og absolutt ikke så koselig som det bruker å være, men det var definitivt koselig å være i gang igjen… Et fantastisk flott utstillingsområde, her er to ringer på området før utstillingen startet. Jesper og Marit er i gang….. :O))Trude og Preben i i full konsentrasjon.Du’Razellens pappa Morris og Hilde koser seg i ringen Farmor fikk løpe i ringen med du’Razelle, noe hun tydeligvis syntes var kjempegøy. Når jeg løp med henne, ville hun bare hoppe og leke….. Greit med en proff handler…. Tusen takk Hilde!BIR OG BIM HUNDENE –    N SE UCH SNOW-FLAKE & CUBILON’S QIMBERLY QI -som også ble NY NORSK CHAMPION, GRATULERER!!!! Oppdretterklassen fikk bra med tilbakemeldinger, koselig!!

En flott og koselig tur, men det ble tatt litt lite bilder denne dagen. Var litt stressa, fordi vi skulle rett på bryllup etterpå.. Men vi koset oss de timene vi var der iallefall… På’n igjen i mårra!!



 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *