På besøk hos mediehuset NRK Trøndelag.

Her en dag dumpet det inn en hyggelig e-post fra NRK. Jeg hadde vært bidragsyter til NRK’s «Trøndersk fotoalbum» på nettsiden deres, og som takk for bidragene jeg hadde sendt inn, ville de invitere til en hyggelig NRK kveld med servering på Tyholt. Her skulle vi få bli med under flere sendinger fra NRK bygget, få omvisning, samt fotoinspirasjon fra fotofagskolen og en fotograf kjent bla fra NRK…

Et slikt tilbud kan man jo så absolutt ikke si nei takk til…. Så jeg dro, og møtte masse trivelige fotoentusiaster! Det ble en kjempespennende og meget inspirerende kveld, masse bilder og flere av oss skal nok møtes til en fototur ved en senere anledning. Flere bilder vil det nok bli sendt inn til «Trøndersk fotoalbum» etter hvert også. Her er noen bilder fra mitt besøk på NRK:

Herfra styres bl.a Midtnyttsendingene, hektisk aktivitet når vi var der, men stålkontroll og utrolig bra timing på det aller meste.. Litt stress ble det, men det løste seg utrolig bra! Spennende å overvære en direktesending.Fra Midtnytt studio. Her var vi vel like nyskjerrige hele gjengen. Føltes ikke helt riktig å stå på denne siden av kameraet, men gøy var det iallefall likevel.Er noen studioer å velge mellom her på NRK Tyholt.

Mange fotografer var samlet for å få litt fotoinspirasjon og for å se byens flotte mediahus.Så ble det litt fotoinspirasjon….. Sku gjerne tatt noen av disse bildene ja…. En ivrig gjeng med fotografer..Kjekt med Post-it!! Forbredelser til morgendagens sending!!

Til ALLE på NRK mediahuset som tok i mot oss denne dagen. Tusen takk for en flott og spennende kveld. Det var virkelig inspirerende å delta. Takk for servering, omvisning, og det spennende foredraget fra fotofagskolen. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro, og vil mer enn gjerne delta ved en annen anledning.

TAKK FOR MEG!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *