Hurra for 17.mai!!

GRATULERER MED DAGEN, NORGE!!

I dag er det Norges nasjonaldag, og stort sett over hele landet, er det drittvær.. For vår del, var det den aller første 17.mai uten noen som helst forpliktelser på mange år. Vi hadde planlagt en tur til byen for å se på borgertog og russetog, i og med at vi ikke hadde fått mulighet til dette på mange år.. Joda, det var helt til vi sto opp og så det nydelige været vi hadde, NOT!!! Det regnet i bøtter og spann, flagget ble gjennomvått etter 2 minutter på balkongen, og flagget vi hadde opp i andre etasjen blåste ned.. Vel, det fristet ikke akkurat å dra lettkledd ned til byen og rope HURRA!!!

Vel, hadde ungene vært mindre, hadde vi nok trosset det stygge været uten å si så mye om det, men i år var det vanskelig!!! Vi ble hjemme, tok en sen og lang frokost og koset oss med å se det hele på TV! Det var like før vi fyrte opp i peisen, men trosset det unna..

Vi forbredte litt til kveldens besøk, og når gjestene kom, ble det full oppdekking med spekemat og masse nydelig tilbehør.. Det ble en koselig inne 17 mai dag i dag…. Vel, det var like greit egentlig, for jeg må ærlig innrømme, at tankene og forberedelsene har dreid seg mer om den forestående konfirmasjonen, enn vår nasjonaldag.

Koselig å endelig være samlet igjen! Satte stor pris på at dere ville feire dagen med oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *