GRATULERER MED DAGEN KJÆRE KONFIRMANT!!

I dag har vi ikke lengre barn i huset, bare ungdommer som har tredd inn i de voksnes rekker. Utrolig hvor fort tiden har gått, årene kjennes som måneder, og under taleskrivinga i natt, kom tankene, følelsene og tårene.

En meget spesiell dag for oss alle sammen. En ny milepæl i livet, en liten jente har blitt voksen, eller iallefall på vei til å bli det! Jeg var en kjempestolt mamma i dag, til en flott jente i finstasen sin. En herlig dag, og jammen var ikke sola og finværet med oss også, til tross for et ufattelig elendig trøndervær i de siste ukene..

Silje hadde ordnet en personlig hilsen til alle sine gjester, og en hilsen til henne måtte jeg i hui og hast lage, slik at konfirmantens glass hadde pynt på seg også.. Alle så ut til å sette pris på dette iallefall..

En kirke fylt til randen av stolte foreldre, faddere, venner og familie. Utrolig koselig! Nydelige konfirmanten vår!! Glad i deg vennen, GRATULERER MED DAGEN!! Silje med presten og kateketen . Konfirmanten både lo og tørket tårer under talen jeg holdte til henne. Men det er vel slik det skal være….Det ble dessertendring i siste liten, og du verden hvor glade vi var for akkurat det!! Oreodessert servert i glass, med friske, deilige frukter. Utrolig gode!! Konfirmanten og søskenbarnet hadde danseforestilling etter middagen. De var utrolig flinke!! Kjempestolte av begge to, som turde!! Et bugnende kakebord, alle burde finne noe de likte her ja……Hundene var med de også, men måtte nok bli ute, noe de ikke hadde så veldig mye imot!!

En meget vellykket dag, en dag som ble fylt med gode minner, akkurat slik konfirmanten ønsket seg!!! Tusen takk til alle sammen som var våre gjester denne herlige dagen, og nok en gang tusen takk til de som hjelpet oss på kjøkkenet, slik at alt gikk på skinner igjennom hele dagen. Superglad i dere alle sammen!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *