Et herlig besøk i hundeparken på Lade..

Herlig med litt frihet..

Etter å ha luftet hundene litt på Lade og sjekket forholdene på innsiden av hundeparken fra utsiden, tok vi et lite besøk innenfor gjerdene.. Vel, det var ikke riktig sant, det ble et langt besøk, for det var så utrolig trivelig der i dag!! Hundene storkoste seg og løpte og lekte sammen, bare harmoni og godt hundespråk. Utrolig trivelige og fornuftige hundeeiere også!! Og akkurat DET betyr en god del! Ingen tvil om at de koste seg og hadde det bra, og ikke var det så mange der i dag heller. Utrolig koselig!!

Stolt ballbærer...

Vet det har vært en del krøll, både mellom hunder og hundeeiere, og det er så utrolig trist. Det er så deilig å ha et slikt område å besøke av og til, og derfor, når dette kun er et prøveprosjekt, er det så utrolig viktig å vise ansvar, og være en seriøs og bevvist hundeeier.

Glade hunder...

Har selv opplevd litt forskjellig inne i parken, men har heldigvis sluppet unna slosskamper. Vi går ALDRI inn i parken uten at hundene har vært på en liten tur først, og vi går ALLTID litt på utsiden for å se an forholdene på innsiden… Man merker raskt uroen på sine hunder.. Et tips til flere kanskje?? Å IKKE gå inn i parken om hunden er stressa og urolig?? Prøve å roe situasjonen litt FØR den kommer inn? HA litt kontakttrening på utsiden, noe som også er god trening for de på innsiden….

Junita har funnet godbitene..
Jentene leker....Det ser verre ut enn det er...

Her er noen bilder av idyllen som rådet denne dagen. Tusen takk alle sammen, for kjempetrivelig hundeprat!! (Og om noen ønsker å få bilder av seg selv og hundene slettet, send meg en e-post eller melding på facebook).Slik kan det se ut når to pyreneerjenter leker seg sammen.. Ser nok skummelt ut for de som ikke kjenner de, men det er KUN lek, ikke noe alvor.. Bare masse lyd og mye energi ;O))

Border collie i full fart!!
Jentene koser seg i parken i dag!
Bra kontakt mellom hund og eier.
OOOhhhooooi, mamma ropte!!!

 

2 kommentarer

  • hundeparkeritrondheim

    så utrlig fine bilder;-) og såååå bra å se at hunder og eiere kooooser seg i parken! er så enig med deg at den er verdifull og at alle må være bevisst sin egen oppførsel og hundens. håper vi sees en dag i parken!

  • Anne-Liss

    Heisann,
    Tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min! Jeg håper også at vi treffes en dag!!
    Ha en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *