ÅÅÅ,Så spennende <3

Nyskjerrighet og spenning hører julen til, både for store og små, og for de med to-og fire bein. :O)) Denne lille pyfrøkena vår, er inget unntak. Hun er den kjappeste til å undersøke ALLE bæreposene når man kommer hjem fra handel.

Når jeg ikke har noe jeg er redd for oppi posene, får hun lov til å sjekke ut litt. De har tross alt et stort behov for å bruke nesen sin litt.Og hva galt kan hun gjøre?? Stort sett ingenting, alt er jo pakket inn… Altfor godt pakket inn faktisk ;O)

Så når hun har fått snuset litt, er hun svært fornøyd over "jobben" hun har gjort, og tusler å legger seg… Er hun heldig, vanker det noen godbiter også.

Julenissen var innom Bjørnmyra med en sekk med julegaver på juleaften :O)) Ikke alle som var like heldige som oss sikkert….. ;O))

Denne jula, varRazelles aller første jul. Skal love dere at vi var bra spente på den, og om juletreet i det hele tatt fikk stå ifred. Det har berget, utrolig nok, både fra nyskjerrig og leken hund, til en meget glad og lykkelig hale….. Men gavene fikk ikke komme under treet før vi skulle spise middag.. Og DA var Razelle raskt på plass for å hjelpe til litt…

Så ble det jammen meg en liten julegave til de firbente også, og Razelle hadde ikke tid til å TA AV papiret engang, hun spiste med papiret på….

Så måtte vi, tradisjonens tro, på kirkegården og tenne lys på noen gravsteder. Utrolig stemningsfyllt og rørende.

Ikke bare på en kirkegård, men på to. Like stemningsfullt her også…… Her fra Hommelvik kirke og kirkegård.

Zucchini har fått rød sløyfe til jul han også. Pynta seg vettu :O))

Våre to flotte ungdommer gleder seg veldig over denne spennende dagen. Man blir jo aldri for stor til å være spent og litt utålmodig??

Selvfølgelig så må det årlige bildet taes…. Og det FØR alle pakkene skal åpnes…. O’du hellige KAOS……. Jada, ikke alltid lett å få alle like "heldige" ;O))

Razelle syntes alt dette styret var veldig merkelig…… HVA SKJER egentlig??? Hun ble nesten litt for forsiktig og undrende……

Like greit å bare legge seg ned…. DETTE tar tid!!

Og jammen meg lønte deg seg med litt tålmodighet også ;O))

En fantastisk koselig kveld, med nydelig mat og godt selskap. Glad vi har slike flotte tradisjoner..

Er jeg dum når jeg sier at jeg allerede gleder meg til neste år????? ;O)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *