Trondheim hundefestival dag 2

Så, etter en lang dag 1 på Støren, ble det plutselig klart for dag 2! Vel, må si at jeg angret litt, og at jeg ble minnet på at jeg aldri skulle på hundeutstilling, da jeg voknet til at det bøttet ned på taket vårt! Ughhh, det fristet ikke det spøtt å stå opp å dra på hundeutstilling. IKKE i det hele tatt, faktisk! Og i trøtttrynets stund, når jeg ennå lå under dyna når vekkeklokka ringte, vurderte jeg seriøst å droppe ut fra dagens utstillingsplan. Liksom bare sovne av! Men neida, jeg er nok litt for bitt av basillen….

Det var bare å hive regntøy, skifteklær, dekken og presenning i bila, og på vei til Støren gikk vindusviskerne på bilen på full guffe!!!! ÅÅÅÅÅÅÅ for en nydelig morgeeen, åååå for en nydelig dag!! Jada!!! Sikkert.

Det ble nemlig ikke noe bedre når vi kom frem på Støren. Drittsure parkeringsvakter og elendig vær. Kaldt, surt- OG en tragisk dommer å stille for. Han virket rett og slett helt uinteressert i hundene våre, hadde visst bestemt seg for at han ikke likte pyreneerhunder, det virket slik iallefall.. Han fiklet med mobilen sin, spiste baguetten sin med stor iver , tygde og tygde i ringen, ristet på hodet og pellet nese!! JADA, hundeutstilling er jammen gøy!! Vi ble fort ferdig for å si det sånn…Her er noen bilder fra den trivelige opplevelsen i ringen..OOOOhhhoiiiii, så blidspent dommer!!! Men det er da iallefall noen vakre og trivelige hunder- og dyktige handlere!! Gratulerer til Quassano og Junitas søster Simone for BIR og BIMJunita er ikke blitt stilt i år. Hun er litt tynn og stusselig, stakkars. Men hun elsker å løpe i ringen, og syntes det begynte å bli meget urettferdig at hun aldri fikk bli med på «stilling» som vi kaller det! I dag var det ingen tvil, hun SKULLE bli med, noe hun fikk lov til. Men hun var nok heller ikke helt fornøyd med at hun måtte ligge litt i buret mens Razellen løp i ringen.. De øynene der sier vel sitt!! Trude og Cubilon’s Qassano Qadir gjorde det kjempebra i gruppa, BIG3, GRATULERER SÅ MASSE!!!!!!  :O)

Itillegg ble Kennel Cubilon BIS 4 i oppdretterklassen <3 Gratulerer!!!Nok er nok!! Det er slitsomt på hundeutstilling!

Til tross for en elendig opplevelse med den anerkjente dommeren, regn og litt labert humør, så ble det da likevel en flott- og lang dag!! Heldige er vi også, for vi har jo sikkert alle en «god venn»!!

 

2 kommentarer

  • Hilde D Aune

    Hi-hi! Godt fanget! Men, tror kanskje vi skal la Simone få rettferdighet….. Lucky fikk sitt livs første blå sløyfe på søndag hun! Det var nemlig søster Simone som ble BIM;))

  • Anne-liss

    Ojojojoj, feil hund, ser det nå. Gikk litt fort under innleggskrivinga! Beklager så mye Simone!! Rettferdigheten seirer selvfølgelig. Jeg retter opp……. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *