ET NYTT ÅR ER PÅ VEI………….

Da skriver vi den siste dagen i 2011, et nytt år er like rundt hjørnet, og nærmer seg med stormskritt.

HVOR ble det gamle av??? Hvorfor gikk det så fort?? Hadde det ikke akkurat begynt??

Årene flyr avsted. Man rekker knapt å holde tritt med dagene, og ungene vokser som bønnestengelen. HJELP!! Jeg rekker ikke å være med!

2011 har vært fylt av gode minner, iallefall mest av gode minner. Så ble det noen måneder med fokusering på en enkelt sak og person, som jeg lar være unevnt utover dette. Og vi har bare ett ord å si… Vel, mange egentlig, men de er i samme kategori. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye vi føler med hver eneste person som ble ufrivillig dratt med i dette ubeskrivelige virrvarret som oppsto…. JA, det ble mye UBESKRIVELIG her.. Men HVILKE ord skal man egentlig bruke?? Dere er i hjertene våre, og vi blir stadig minnet på hvor skjørt livet er…. At man ALDRI VET hva som skjer i de neste månedene, dagene, minuttene, sekundene………

LEV!! Bruk livet fornuftig! La ÅRET 2012 komme å gi nye muligheter, gleder, lykkelige stunder, utfordringer……… STÅ PÅ, kjemp for det du tror på, KJEMP FOR DET DU VIL <3 Det er like rundt hjørnet!!! START MED NYE BLANKE ARK!! :O))))

Selv ser jeg frem til et nytt og spennende år, med mange planer som jeg håper vi klarer å få gjennomført. Jeg gleder meg til mange koselige begivenheter sammen med familie og gode venner, og kan blandt annet nevne min egen 40 års feiring (-Vi slår oss sammen og feirer Petters 40års dag med det samme… selv om det er noen måneder siden han fylte 40..= 81,5 års feiring…….) hihi, og Siljes store dag- konfirmasjonsdagen. Derretter blir vennene mine 40 som perler på snor…… og da håper man selvfølgelig på at året byr på mange lystige lag i godt selskap. Den første feiringa kommer straks inn på det nye året, og jeg gleder meg til en hel helg på jentehyttetur.

SÅ FOLKENS, NYT DEN SISTE DAGEN I 2011!! Vis vett under kveldens fyrverkerioppskytning, og ta vare på hverandre så best dere kan….

GODT NYTT ÅR !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *