Endelig en tur i hundeparken igjen..

I dag var det stor gledens dag i Junitas og Razelles hundeliv…Vi skulle ta turen til Lade hundepark. Det er måneder siden sist, og jeg skal love deg at de visste akkurat HVA som sto på planen når vi svingte inn mot Østmarka. Det var et par hunder som tok «litt» av bak i buret. Til tross for at vi akkurat hadde vært på en deilig luftetur og var veldig slitne, var de plutselig stappfulle av energi og livslyst!!

Jeg er ganske så streng sånn.. Er de i tusen, eller hundre for den saks skyld, får de definitivt IKKE komme inn i hundeparken. Å mor var sååååå kjedelig i dag, for vi måtte gå vel og lenge utenfor hundeparken, før vi endelig kunne få inn å leke litt! Og det ble glede og lykke fra første steg. RAzelle fant seg lekekompiser i alle sammen, så herlig å se… Junita derimot, går litt rundt å suller, og kjefter på Razelle når hun mener hun er litt vel gira. Innimellom hopper og spretter de litt sammen, snuser rundt og koser seg. Så herlig og avslappende! Så deilig å kan se at de fungerer så bra sammen. Jeg nyter det!Etter å ha løpt og løpt, var det deilig med litt vann… Og Razelle har en tendens til å bli der vannet finnes…Så vettu, SÅ skjedde det noe i parken. inn kom to kjempekjekke og store karer, to leonbergergutter!! Gjett om mine to våknet til.. Glemt var alle de andre hundene, her var det bare de store gutta som telte. Junita på sin side, flørtet vilt med de kjekke gutta, og klarte ikke helt å bestemme seg for hvem hun likte best ;O)Utrolig gøy å se Junita i slik action. Jeg er HEEEELT sikker på, at om hun hadde hatt løpetid og hadde fått lov, så hadde det nok blitt en real mix av disse to ;O) Spørs om det er noe med «den høye mørke», at det rett og slett er derfor hun forelsket seg totalt?? ;O))Så var det flere som ville bli med på leken :O) En herlig flokk med hunder, og ikke antydning til bråk! Men de ville liksom ha disse gutta for seg selv disse pyene, så de løp unna de andre, lekte seg og hadde det kjempekjekt!! De ble kjempevenner disse fire <3Det ble en koselig stund i parken når Jari og Iver kom og lekte. Det var nettopp disse to som gjorde besøket helt knallbra i dag. Det fristet til igjentakelse, så snart skal vi på tur og leke igjen!!

Tusen takk til Hilde M for kjempetrivelig hundeprat. Vi gleder oss allerede til neste gang vi treffes, og i følge hundene, bør det ikke bli så lenge til . :O)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *