En hundeeiers mareritt……

De fleste av oss hundeeiere har vel opplevd følelsen når hunden ikke kommer tilbake på innkalling når man roper hunden på plass. Som regel er det noen deilige lukter som overskygger mors eller fars entusiastiske rop etter å komme, akkurat i det de deilige luktene utfolder seg i en sterk hundesnute. Oftest kommer hunden løpende som ingenting har skjedd, og skjønner ikke hvorfor mor eller far har en litt streng «undertone» og er så glad og lykkelig for at den firbente endelig er på plass igjen….DEN følelsen når den er tilbake er hjertegod!!

Men, hva om den IKKE kommer tilbake?? Ikke engang etter at snusinga er over?? Ikke engang når vi løper motsatt vei og leker bajas….. Jeg har opplevd den en gang før, og jeg GLEMMER DEN ALDRI!! Det er helt forferdelig når det skjer. Helt ubeskrivelig!!

Akkurat nå er det flere hundeeiere i Trøndelagsdistriktet som savner sine kjære firbente. Her i Hommelvik forsvant to flotte engelsksettere ved Høybyen den 5.oktober og eieren Anita Teigen er selvsagt helt fortvilt! To av hennes elskede firbente er på rømmen, og til tross for mange øyne og ører er underrettet om saken, er de ikke observert i det hele tatt siden de forsvant. Noen hørte bjeffing i omegn av Høybyen, men ingen har sett noe til de. Mor Anita vil gjerne ha Luna (sort) og Keyleigh (brun) hjem igjen. Som hundemamma til to herlige hunder selv, har jeg absolutt ingen problemer med å skjønne det! Kayleigh er dypt savnet..Legg merke til det herlige smilet på henne! I dag legger vi turen til Malvikmarka. Vet ikke i skrivende stund HVOR ennå, men det finner vi ut på veien. De kan ha sprunget langt på disse dagene, så hvilket område de befinner seg i nå, er uvisst. Har nettopp snakket med eieren, og hun er dypt fortvilet. Det ville jeg vært også, om mine hadde vært borte…. derfor, som hundeeier, tar vi med oss ekstra bånd og godbiter, og kjører et lite stykke før vi går på tissetur. Vi må på tur uansett, så om turen kan bli mer meningsfyllt enn den allerede er, gjør vi gjerne en ekstra innsats og legger turen til et område som KAN være av interesse. Jeg må bare få si, at som hundeeier, blir jeg helt rørt over andre hundeeiere sitt engasjement når hunder er på rømmen. De fleste er veldig behjelpelige og legger turen til aktuelle områder, holder øyne og ører åpne, deler på sine sider og sprer ordet. Facebook og andre nettsider er gull verdt, og et supert verktøy til slike savner/ funnet meldinger! Annonser spres og deles i panserfart. Jeg er overlykkelig over å være en del av hundeNorge!! Takk til alle medhundeeiere med et godt hundehjerte!!

HAR DU OPPLYSNINGER OM OBSERVASJONER SOM ER GJORT; ELLER HAR DU SETT LUNA OG KAYLEIGH?? TA KONTAKT MED ANITA TEIGEN PÅ TELEFON 94204527

Vil med det samme minne om gruppa på facebook som jeg opprettet for et par år siden, den heter «Hund funnet & savnet i Trøndelag» Gruppa teller pr.dags dato 2178 hundeglade medlemmer og siden er i bruk daglig med masse aktivitet. Det gleder en grunnlegger å se at dyreklinikker, mange forskjellige firma og mange observante hundeeiere bruker gruppa aktivt! Er du ikke medlem, bli det!! Plutselig en dag kan det være du som observerer en løs savnet hund, eller kanskje er uheldig å savner din! Sammen er vi flere som ser og hører…Og som sagt, det er flere som savner sin kjære firbente i disse dager, på forskjellige steder i omegn

SKYND DERE HJEM TIL MOR, KAYLEIGH OG LUNA, HUN SAVNER DERE, MASSEVIS!! LYKKE TIL ANITA, VI KRYSSER FINGRENE!!

Alle bilder er kopiert fra Anita Teigens facebookside

 

Én kommentar

  • anne-liss

    En liten oppdatering nå klokka 1320:

    LUNA OG KAYLEIGH ER KOMMET TIL RETTE IGJEN, VÅTE OG RØDE PÅ ØYNENE!! De ble funnet ikke langt fra Høybyen <3
    NÅ ER MOR ANITA EN LYKKELIG HUNDEEIER IGJEN!!!
    TUSEN TAKK TIL DERE ALLE SOM HAR DELT DENNE LENKEN, I HÅP OM AT DE SKULLE KOMME TIL RETTE!!! KNALLBRA JOBBA!! :O))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *