Nok en morsom dag med Razelle….

I dag gikk vi på tur i skogen i nærmiljøet vårt. Junita har hatt løpetid lenge, og i dag tenkte jeg hun skulle få lov til å kjenne litt på frihetsfølelsen. Til du’Razellens store fortvilelse, fikk Junita gå og løpe fritt, men ikke Razellen… Det var utrolig urettferdig mente hun. Junita fikk gå å kose seg alene, uten Razelle på slep, i nesten 30 minutter. Hun var like ren og pen, til tross for at hun vandret litt rundt. Så ble det Razelles tur til å slippe litt løs…. HVOR lang tid tok det før hun var SVART trur du????? 2 minutter!!! Om det tok så lang tid da…

Hun har radar når det gjelder dammer, gjørmehull, myrleire, sumper og det som er vått generellt. Hun er rett og slett en skitthund! Praktisk talt! Hun var så gjørmete og svart at jeg ikke orket å ta frem kameraet- og etter mangetidligere bilder, antar jeg at alle og enhver har en bitteliten anelse om HVORDAN denne frøkena så ut… Hun kom mot Junita og ristet seg, Junita krøyp sammen i kroppen og trakk seg unna henne, akkurat som om hun sa «Æsj, gå vekk, du er heselig»!!! Akkurat som planlagt, hadde Razelle behov for et forfriskende bad i Stamtjønna…… Slik så hun ut etter å ha svømt et par runder.. Kjekt med stort badekar! ;O)) Fortsatt sitter myrgjørma godt i pelsen..

Etter å ha badet, blir man litt hyper.. Litt ekstra hyper, egentlig!! YES, har den!! Den er min!! Pass deg!!!! Her kommer jeg og løper deg rett over ende…. Og det gjorde hun nesten!! Å løpe, riste seg, terge Junita, passe seg for hull i bakken og samtidig passe på pinnen sin, på EN gang, er jammen ikke enkelt! Og overraskende nok gikk det ikke!!! Men uansett, hun kommer seg fort opp igjen, og er like blid!! For et sjarmtroll!! På’n igjen!!! Opp å hopp, ut å løp!! Pass opp!!!! Her kommer jeg!! Uklart bilde, men ikke så lett å følge den frøkena her med objektivet, hun er ikke akkurat rolig når det går slik for seg!! Her har hun INGEN føtter på bakken!! Utrolig at denne duRazellen vår har alle sine 4f øtter i behold! Hun flyger høyt og lavt på en gang!! Ropte du?? Jeg hørte deg, men har ikke lyst til å bli «arrestert» nå, er jo så gøy å løpe!!!

Og så var Razellens leketid slutt! Vi tok på båndet forbi ALLE søledammer, myrhull, gjørme og bekker. Ingen spabehandling på veien hjem. Nå blir det en runde med blåseren- og forhåpentligvis sover hun i noen timer etter denne lekestunden ..

Bare så det er sagt, forrige gang når vi var her oppe ved Stamtjønna, ble Razelle stukket av jordveps på snuta si! HVA var det aller første Razelle gjorde, etter sitt første bad?? Joda, løp rett til stubben og jordhaugen der hun sist ble stukket, stakk hodet sitt ned i et hull og snuste, og DA gikk det opp for henne at det kanskje ikke var så lurt å være akkurat der! Hun ristet skikkelig på hodet, og løp ut i vannet igjen!! For en klovn!!! Jeg ler meg skakk!!

 

3 kommentarer

  • anne-liss

    Thanks for your visit Marie, and thanks for your comment, it really mean a lot to me !! Have you tried the translation button? I hope you can understand what i write.. I guess this translation isn’t very good, but maybe you can understand the most of what i write.
    WELCOME BACK AGAIN <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *