På bytur

Vi benytter enhver anledning til å ta oss en tur på nye steder, og i dag ble det en 3 timers runde igjennom Trondheims gater. De er altfor glad i folk disse hundene mine, så det går gjerne mange, mange timer på en kort tur. Det er best å ta med en posjon god tålmodighet på disse byturene- og det hadde jeg i dag. Fikk ikke tatt så veldig mange bilder i dag. Merker godt at det ikke er like lett på tur lengre. Denne du’Razellen trenger et visst oppsyn, og bra kontroll. Hun trur nemlig at hun er like høyt elsket av de som hun ser/ møter på gaten…. men forståelig nok ikke alle like stor pris på henne.. Her er noen bilder fra dagens tur:Mye spennende å stå å se på når man står på Torvet. Det ble et naturlig stopp ved flotte Nidarosdomen. Razelle følger med. :O)Så hørte Razelle en meget spennende lyd. Litt «klukking». Hun lokaliserte kjapt hvor den lyden kom ifra….Hønene og hanen på andre siden av gjerdetEn flott tur i byen i dag. Hundene har iallefall kosa seg skikkelig!

3 kommentarer

  • Belinda og Elvis

    Så flotte hunder på bytur! Herlig å se de store bamsene i bymiljøet. Der er det masse spennende av både lukter og ting å se på. Snart skal vi gå tur sammen. Vi gleder oss! :o)

  • anne-liss

    Tusen takk for kommentarer i bloggen min Belinda. Vi gleder oss kjempemasse til Juleparaden dere arrangerer og jeg synes det er et kjempeflott initiativ!! Blir koselig å vise frem de store flotte hundene våre <3 Teller dager, og ser at det nærmer seg!! Skal dere til Dogs4all forresten?

  • Belinda og Elvis

    Ja, det blir stas med juleparade. Jeg hadde egentlig mistet lysten på utstilling, helt til vi var i Orklahallenforrige helg og fikk kjempeflotte resultater. Så nå fikk jeg litt blod på tann igjen. Gutten kommer seg han, om han bare får den tiden han trenger. 🙂 Men dessverre så har jeg ikke meldt på Dogs4all.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *