Var alt så mye bedre før??

Jeg driver med litt julerydding her hjemme. Prøver å få sortert og kastet litt. My dukker opp, ting man har gjemt på og glemt. Tenkte akkurat på at jeg er glad for at tiden har forandret seg litt. Denne gangen tenkte jeg mest på vårt gamle kamerautstyr som dukket opp under ryddinga… Det kommer jo rett og slett fra et helt annet århundre… ;O)Videokamera så tungt som et år… og et gammelt kompaktkamera med filmrull.. og mitt gode gamle speilreflekskamera som jeg elsket som bare det i en periode før mannen så absolutt skulle ha digitalkamera i hus… Husker ennå hvor sur jeg var fordi han ville ha digitalt kamera i huset….. Jeg nektet å bruke det…..i minst 3 uker……… ;O))) Men så ble jeg avslørt da han måtte legge inn bildene på PC’n. Jeg kunne det ikke den første tiden, men fant raskt ut at jeg måtte lære meg det fortere enn svint…… Det var jo så gøy å ta bilder digitalt!!!

Siden har det blitt en hel haug med bilder – med flere nye digitalkameraer, og mannen er nok meget lykkelig over at jeg styrer overføringene av bilder på egen hånd….Hihi…..

 

3 kommentarer

  • Belinda og Elvis

    Måtte trekke på smilebåndet nå ja. Dette er vel et flott bevis på at ikke alt var så mye bedre før. Utviklingen går fremover, og det fort! 🙂 Er glad jeg slipper å fremkalle alle bildene jeg tar, skrekk og gru, tør ikke tenke på det engang. 😉

  • anne-liss

    Hihi…. JA jeg har virkelig et uvisst XXXXX-antall bilder som ble unødvendig fremkalt og du verden hvor mye penger jeg sparte på å gå over til digitalt- Selv om jeg på død og liv IKKE ville ha digitalkamera i huset… Hihi… Når jeg ser tilbake (-og steike ta, nå hørtes jeg ut som om jeg var 100 år jo….) på det gamle utstyret, så er jeg temmelig glad for at verden går fremover…for den videoopptakeren der, var tung som 10 år…. ;O))

  • Belinda og Elvis

    Hehe, skjønner akkurat hva du mener. Det som er negativt med denne utviklingen er at teknologi man kjøper i dag er jo utdatert før man kommer seg hjem fra butikken omtrent. 😉 Men, digitalt har absolutt sine fordeler! Selv om vi enda bruker begge deler her i huset. Er vel mest gubben som absolutt MÅ tviholde på det gamle speilrefleks filmkameraet sitt. Hihi…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *