Hos veterinæren igjen..

image

I dag var vi hos veterinæren en tur igjen. Veterinærdama ville se på foten til uheldiggrisen vår igjen etter forrige ukes uhell. Det ble masser av skryt å få, og jammen klarte ikke Razelle å sjarmere litt også. Det vanket godt med godbiter og hun fant raskt ut hvor de sto ;0)

image

Hun hadde vært riktig flink med foten sin, og stingene/såret så veldig bra ut.

image

Hun fikk av bandasjen sin i går, og nå skal hun gå uten bandasje på, men med sokk på ute. Flinke Razelle står helt i ro når vi kommer med skoen hennes.. Tross alt, så har dette uhellet vært en veldig positiv opplevelse. Takk til trivelige Kristin på Trøndelag dyreklinikk for veldig god behandling av vår herlige pyjente.

image

Før vi går, tar vi oss tid til en snuserunde på klinikken. Viktig at de forbinder veterinærbesøket med noe annet enn behandling også..

Én kommentar

  • Morten Fjeldsaunet

    Det er godt å høre det går fint. Man føler seg litt hjelpesløs når slikt skjer. Ville ikke si noe tidligere, men da Regine skar opp poten sin (delte tredeputa) så ble vi av dyrlegen anbefalt å ikke sy. Dyrlegen hadde erfaring for at stingene hadde vanskelig for å bli sittende, så vi brukte bare bandasje og det gikk meget bra. Det ble innkjøpt diverse sokker og skinnstøvletter osv. 🙂 Det ligger igjen sokker og støvletter i diverse myr-pytter i nærområdet for et ikke ubetydelig beløp…… 🙂 Var vanskelig å finne noe som ville sitte skikkelig. Men det løste seg til sist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *