Juleparade i Trondheims gater

For en tid tilbake kom det en utrolig koselig invitasjon på Facebook fra Leonbergerklubben avdeling Trøndelag. De inviterte til JULEPARADE i Trondheims gater. Dette ville vi være med på, så vi sa JA tvert vi, og har gledet oss lenge til dette.

Endelig var dagen her, og JULEPARADEN, med alle de flotte hundene, var virkelig et flott skue. Leonbergerklubben inviterte rasene Leonberger, Pyreneerhunder, New Foundlandshunder og Sankt Bernhardshunder og deres eiere ;O) Disse rasene ble valgt fordi disse er stamrasene til dagens Leonbergerhunder. Og alle rasene, bortsett fra St. Bernhard var representert. Om jeg ikke husker helt feil, var det tilsammen 18 hunder som prydet Trondheims gater denne vakre paraden 1.desember, og gjett om de firbente skjønnhetene ble lagt godt merke til?? JEPP!!  De kom til og med på TV og på nettet. Her er noen få bilder: Det ble en utrolig flott dag, og vi fikk vist frem våre flotte raser på en fin måte. Hundene oppførte seg eksemplariske, og var utrolig tålmodige. Det blir jo aldri nok tid til å prate med alle menneskene på en slik dag, for de får temmelig mye oppmerksomhet disse firbente skjønnhetene, og det er jo bare SÅ utrolig herlig å ha en rase som virkelig blir lagt merke til av andre mennesker. Skikkelig flotte tilbakemeldinger.

Etter en koselig vandring i byen i et par timer, fikk hundene litt «fri». Da ble det oss tobentes tur, vi satt nemlig på Egon og kosa oss sammen etterpå. Utrolig trivelig, og vi håper på igjentakelse neste år også!!

TAKK FOR TUREN FOLKENS!!! Jeg er ikke mindre stolt av rasene våre etter denne turen heller ;O)

Flere bilder fra Juleparaden i galleriet vårt. :O)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *