Det nærmer seg nyttårsaften, dessverre!

I nesten 13 år har jeg hatt et NERVEVRAK av en hund i romjula. Vår tidligere hund, en blanding av labrador og border collie, lå og var livredd hele julen, fra juletreet kom i hus, og var ikke seg selv før i slutten av januar måned. Det var helt forferdelig å se han så innmari redd og nervøs. Ingenting hjalp. På selve nyttårsaften fikk han Valium, men det ble han så i utrolig dårlig form av. Stakkars, stakkars Doffen vår. Det gjorde så innmari vondt å se han slik, at jeg gråt flere ganger for han. Han ble ALDRI trøstet når det sto på, men visste at han var trygg hos oss.

Vår kjære Junita har aldri vært redd rakettene, og hun har til og med vært ute å sett på de vedet par anledninger, langt fra der de ble sendt opp- på trygg avstand. Men det er ikke noe å anbefale for alle. Razelle har foreløbig bare opplevd en nyttårsaften, og det gikk utrolig bra. Ikke noe redd i det hele tatt. Men det er like spennende hvert år…. Vil det komme en idiot og sende opp noen foran eller etter oss, som skremmer de for livet?? Man vet aldri!! Og heldigvis er det forbudt med de pinnerakettene. Det hjelper på!

Foreløbig har det vært lite aktivitet med raketter her hvor vi bor, og det er ikke noe som gjør meg gladere i disse dager!! Jeg tenker med gru og tårer i øynene på dyrene som går noen tøffe dager i møte nå, og som ikke takler disse dagene frem mot Nyttårsaften! Vi i PyrNita’sønsker alle to og firbente noen fine og rolige dager! Håper alle dyr får oppleve trygghet, og ikke blir skremt i disse dager. Måtte alle idioter holde seg inne, og heller ta til fornuft og vente til selve dagen. DA er nemlig de fleste av oss dyreeiere forbredt, og prøver å unngå alle steder der raketter kan bli skutt opp..

Ta en titt på denne siden, her står det noen tips og råd til dyreeiere om nyttårsforbredelsene..

http://www.dyrebar.no/artikkel/er-hunden-livredd-for-fyrverkeri-20317138

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *