VELKOMMEN 2013! Noen ord om det gamle……

♥ En ny start, et nytt år ♥

Et år er over. Et år med masse blandede følelser, opplevelser, minnesrike øyeblikk, nye epoker, gleder og sorger. Vi har fått erfare at livet er skjørt og urettferdig. Vi har mistet en god venn, en venn som betydde så svært mye. Livet er skjørt, livet er urettferdig i blandt. Vi har fått gleden av å ha vært i tonydelige bryllup. Sett nydelige mennesker sagt JA til hverandre. <3  Det er ikke så lett å finne de riktige ordene i blandt, og av og til er det lett å si for mye! Balansegangen er ikke alltid like enkel. Og rare meg,tårene renner i kirka, eller i høytideligheter, uansett.

Vi har feiret runde dagermed fantastiske gode venner. En feiring som betydde mye for oss. Det er alltid koselig når venner samles til koselige samvær. Jeg elsker disse øyeblikkene. Gode venner betyr svært mye! Tusen takk for flotte ord, nydelige kort og perfekte gaver.

Vi har nådd et par nye epoker i vårt liv. Den yngste har blitt konfirmert, den eldste har blitt myndig. HVOR ble 2012 og de andre tidligere årene av?? Spesielt de 18 siste? Årene flyr så fort…. Man rekker liksom ikke å reflektere over alt som skjer før de har blitt store….ehhhh…større!

Vi bør alle bli flinkere til å ta vare på de små øyeblikkene i livet, det vil nok etterhvert vise seg at det er akkurat DE som vil bety noe senere. Det er de som vil gi de gode minnene, på sikt. I jag etter alltid å være så perfekt, i jaget etter å alltid ville ha det nyeste og det beste, send en tanke til de som kanskje ikke har noen verdens ting!! Som kanskje aldri får noe, eller som kanskje ikke har noen som i det hele tatt GIDDER å bry seg! Tenk på de som bryr seg FOR mye, som alltid har noe å klage over- som baksnakker og som aldri får tilfredstilt sin «må bry seg» lidelse…. som alltid må komme med en sårende kommentar, eller som alltid har noe stygt å si via andre. Tenk på de som har familie som de bryr seg om, men som av andre årsaker har gjort andre valg i livet. Valg som for de kanskje har vært enklere å ta, og som for oss virker helt uforståelige. Det ligger nok mye smerte bak, tross alt, og utenforstående skal være forsiktig med å uttale seg om saker- uten å vite bakgrunnen for valget. Tenk på barna som gruer seg til hver eneste dag, fordi hverdagen deres er usikker og vanskelig- kanskje pga foreldrenes alkoholproblemer eller andre tragiske omstendigheter. Bry deg om du vet! Vis MOT til å bry deg om andre.

Livet er ikke alltid så enkelt. Livet kan snu brått. Vi er heldige, og vi bør vise at vi setter pris på hverandre, både i gode og vonde stunder, før det er for sent.

I året som har gått, har vi stiftet flere nye bekjentskaper, det også på godt og vondt. En av mine nye bekjentskaper mistet forloveden sin i en tragisk bilulykke for en liten stund tilbake. Et par som jeg virkelig har tenkt på i julehøytiden. Det skjedde så nært ved der vi bor, det var så sårt, og mange følelser kom brått tilbake. Pappa døde i bilulykke for mange år tilbake, jeg og mine besteforeldre var noen år senere i en annen alvorlig bilulykke og jeg og min kjære var i en annen bilulykke noen år etter det igjen. Følelsene kommer tilbake som om det var i går alt skjedde. Jeg husker det så godt. Jeg føler så med de som sitter igjen, etter tapet av et fantastisk medmenneske! Føler så med dere ♥

Jeg har flere mål og ønsker for det nye året. Mange ting jeg har lyst til å oppnå, mye jeg ønsker skal bli bedre og noe jeg kanskje bør skjerpe meg med. Jeg har en herlig familie. En familie som betyr svært mye for meg. Barna- som har blitt så store, forloveden, som egentlig er verdens snilleste- og verdens herligste firbente. Jeg har venner jeg er kjempeglad i og som betyr mye- og det er noen jeg kanskje bruker altfor mye tid, energi og følelser på. Ting er ikke så enkelt bestandig. Og av og til kan ting være altfor enkelt!  Det er liksom ingen gylden middelvei å ta, alltid. Av og til bestemmer hjertet alt, av og til fornuften.

Jeg håper 2013 blir et flott år! Året for familie, gode venner, flotte og minnesrike opplevelser, latter og glede. Et år å «ta seg igjen» på, samle krefter, mot og styrke. Jeg håper vi får ta del i koselige øyeblikk med familie og gode venner, stifte nye koselige bekjentskaper- og bli bedre kjent med de bånd som allerede er knyttet.

♥ GODT NYTTÅR TIL FAMILIE OG VENNER, TIL FØLGERE OG UKJENTE BESØKENDE! Måtte 2013 bli et flott år til oss alle.♥

Her er noen av nyttårsrakettene jeg fanget, fra Havstein i Trøndelag, GODT NYTT ÅR !!

Én kommentar

  • Hanne Kristin Faye

    Og et riktig godt nyttår til deg og dine! Og med et håp om å treffes også i 2013 <3 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *