Julens glemte idyll….

Da har vi forlengst blitt ferdige med jula.. Den blir like raskt ferdig hvert eneste år.. Vi styrer og steller, vasker og baker, handler og pakker … og jammen meg så kommer det ikke litt pynt her og der også. Nissene kommer på plass..en etter en…. Det bakes søtsaker som sikkert ligger godt festet og bedkyttet på kroppen til neste år… og for ikke snakk om alle godsakene som ligger i kjelleren og i skapet.. Hmmm…. Var det ikke noen som sa at jula varer helt til påske??

For ikke å snakke om idyllen med Visa’n på nyåret.. HVEM var det som tømte den så brått og brutalt?? Jeg har jo lært de her hjemme at «bruker du opp noe… fyll opp igjen..eller i det minste- vardle at det er tomt»…. 🙁 Mye vits!

Og rett etter jul virker det som det er konkurranse på de sosiale mediaene… Førstemann å rydde ut jula- liksom…. Her bruker vi månedsvis på å forbrede jul…. og så vil de ha jula ut etter 3 dager!! Nope… ikke her i gården…. vi holder på tradisjonene… 13.dag jul skal jula ut…. ikke før… ikke senere…. Idag starta «ryddeidyllen».

image

Treet har stått ufattelig bra i jula. Et flott tre, som har fått beholde nesten alle nålene sine. Utrolig nok, med tanke på to lykkelige og glade hunder i hus og en du’Razell som har løpt rett inn i det ved et par «det ringer på døra» anledninger…

image

Nå derimot er de fleste nålene på gulvet, og vi finner nok nåler til jul neste år… Og fyttigrisen hvor mange nisser som har flytta inn siden desember…..det er alltid en som lurer seg unna. Alltid!

image

Skikkelig idyll å rydde… og HVEM skal sørge for at begge settene med juletrelys ikke er en ball med
ustyrelige ledninger og floker til neste år?? Hvordan har det seg at det er SÅ utrolig mye koseligere å henge opp enn å ta ned?

Jaja….det ble da jul i fjor også… og nå er det bare trehundreognoendager igjen til vi skal vaske, pynte, pakke, bake, kjøpe, rydde ….. atter engang, så det er bare å rydde det pent opp i eskene til neste julehøytid igjen…

image

Men…julekortene skal få henge og ønske oss godt nyttår langt inn i 2013…

Farvel koselige dager med masse deilige godsaker. Velkommen (kjapt) tilbake  🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *