Fotoklubbens aller første utstilling

En spennende måned for Malvik Fotoklubb står for tur. Klubben ble stiftet 27 oktober 2012, og jeg fikk den ære av å være med på stiftelsesmøtet for klubben. Det har vært en veldig spennende periode, og jeg føler klubben har fått utrettet utrolig mye på disse månedene som har flydd avsted. I mars måned stiller 7 av klubbens medlemmer ut 8 bilder tilsammen i rådhuset i Malvik kommune. Det var fritt tema for innsending til denne utstillingen, og utvelgelsen av bildene foregikk med hjelp av en jury, som ikke visste hvem sine bilder dette var, før på medlemsmøtet i februar. Det kom inn hele 22 bidrag, så juryen fikk litt av en utfordring på sitt aller første, men definitivt IKKE siste oppdrag :O) Utrolig gøy!

Som den sosiale gjengen denne klubben har blitt, møtte vi MANNSTERKE opp!  Først var vi 10 medlemmer som møttes på Cafe Rampa og drøyde ventetiden litt. Det ble tid for litt koselig fotoprat, og skravla går, som alltid! Utrolig koselig. Så fikk vi lov til å komme å henge opp bildene i Rådhuset, og det var ikke ofte de ansatte på rådhuset hadde sett at SÅ MANGE hadde kommet for å overvære opphengingen av «Månedens utstiller» og den høytidelige «avdukningen» av kunstverkene. Men koselig hadde vi det, og latteren satt som alltid veldig løst. :O) Image00034 Image00035 Image00037Her var det jammen mange i sving for å få opp alle de 8 bildene! Ingenting å si på engasjementet iallefall.  Image00039 Image00043 Image00046  Image00054Her er de nesten ferdige hengt opp, bare litt finpuss,  samt «opprulling» av ståltråd igjen ;O) Image00051Når man oppholder seg sammen med en gjeng fotoglade(gale) medmennesker, så kan man aldri LEGGE FRA seg kameraet. Da blir det plutselig knipset litt. JAja, da har jeg jo iallefall et bevis på at jeg faktisk HJALP TIL!! Hihi!! En liten infoplakat om klubben må opp på veggen, helt klart! Image00063Så kom ordføreren i Malvik ned en tur. Han turde jo ikke annet enn å skryte av bildene når vi sto så mange der ;O)) Selvsagt må den ene fotografen ;O) (hihi) ta bilde av de andre fotografene! Man finner motiver overalt! Image00056Terje tok seg tid til en liten prat med oss og han kunne fortelle at han syntes det var flott at vi har fått en fotoklubb igjen i kommunen vår. Latteren satt like løst, nå som alltid! Image00064Image00062 Image00065 Image00072 Image00077 Da er fotografene plassert under de respektive bildene sine. :O) En til vanlig lattermild gjeng, som akkurat i øyeblikket plutselig ble så «tynget» av øyeblikket ;O)

Utstillingen førte til masse ny oppmerksomhet rundt klubben vår. Itillegg til at bildene skal henge i en måned, med informasjon om klubben på to plakater på veggen, samt visittkort som alle kan ta med seg, har klubben også blitt presentert i Stjørdalsnytt og i Malvikbladet. Håper dette fører til mange nye fotointeresserte medlemmer til klubben vår. VELKOMMEN SOM MEDLEM!

Du finner Malvik Fotoklubb her :

www.malvikfotoklubb.no og på vår åpne facebookgruppe: http://www.facebook.com/MalvikFotoklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *