Det var DEN kosen..

Her i går hadde det vært en lang dag. Itillegg til alt det andre som skulle gjøres, hadde jeg tatt på meg oppgaven å BAKE til medlemsmøtet i fotoklubben. HA HA….BAKE, liksom!!

Som sagt, så forsøkt! Et tappert forsøk faktisk! Det endte opp som «pingpong-baller». Ikke det minste gode, og fare for å få tilsendt en tannlegeregning i ettertid! Det måtte en kriseløsning til….og det kjapt! Prixen ble løsningen, men så det ER sagt, jeg følte en trang å fortelle til kassadama at ikke alle var til oss. En pose med 25 berlinerboller vises på kassabåndet ; 0) Jeg pustet lettet ut på møtet, og var svært fornøyd med egen innsats 🙂 Populært ble det også…. så populært at jeg kun hadde med 2 boller hjem i en serviett. Jeg la en slagplan om at jeg og far i huset skulle kose oss etter ungdommene hadde kommet seg i seng.
image

Jeg la de midt på kjøkkenbordet vårt.
Langt opp. Inntullet i servietter og gikk dessverre fra kjøkkenet. Hmmm… merkelig stillhet i huset. Så stille at ingen hørte et kny, fra noen. Helt stille! Men et eller annet stemte ikke…. Og min mistanke ble forsterket da Razelle hadde «sukkerbarter». Skikkelige!! Ikke en berlinerbolle med vaniljefyll igjen, ikke en smule…bare en «sti» av sukker og skikkelig «Sukkerlake» på stolene.. Razelle så ut som uskyldigheten selv! HUN hadde da ikke gjort noe galt, hun, liksom??? Det ble ingen boller på oss!

Jeg kjøpte to stk på butikken dagen etter, la de på et fat og satt fatet på bordet. Gjett om det var ei som passet svært godt på… Berlinerboller DET var smaskens det ja!
image

Hun håpet nok på et ubevoktet øyeblikk.

Disse fristet nok like mye i dag som i går.

Gå på kjøkkenet du mor, jeg passer på for deg jeg skjønner du!!
image

Bare gå, jeg lover!! Hmmmmmm……skeptisk!! Vi spiste de først vi, så gikk vi på kjøkkenet.

Kjekt å kunne snu om på oppgavene innimellom. 😉

image

Frøkena var ikke like fornøyd……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *