Ungt entreprenørskap Trøndelag

For noen dager siden, ble datteren og to jenter til, som dannet sitt eget «dansecrew» til UKM i år, forespurt om å være med på åpningen av Fylkesmessa for Sør Trøndelag. De tøffe jentene, som kaller seg «One3eam Crew», tok utfordringen på strak arm, og sa JA!! Mor er imponert. Image00053I dag var det åpning av Fylkesmessa for elev- og ungdomsbedrifter i Sør-Trøndelag på Malvik senter.     Image00014 Image00020 Det ble åpnet med to underholdningsnummer, Hedda og Oda som sang og spilte keybord, samt datterens dansenummer. Må si at jeg virkelig berømmer disse fem ungdomsskoleelevene som virkelig tørr å underholde foran så mange ungdommer. Image00040De fikk vite at det kunne bli opptil 400 ungdommer tilstede under åpningen, men hvor mange det faktisk VAR,er jeg ikke sikker på i skrivende stund. Danserne kom sammen litt i forkant av UKM i Malvik, øvet inn en egenkomponert dans, satte sammen musikken selv og øvet litt på fritiden. Det ble informert om at de kom fra kulturskolen, noe som ikke stemmer for disse glade danserne. 🙂 De synes bare det er gøy, 🙂 Image00035Image00030Image00037Image00015 Image00044Det var iallefall et yrende folkeliv, fullt av flotte ungdommer med glimt i øyet. Mange flotte ting å se på, utrolig bra jobbet av mange. Det krydde av dyktige selgere, som virkelig bydde på sitt produkt. Vi fikk demonstrert mange produkter, på en flott måte, og skulle gjerne ha bidratt til å gitt disse dyktige elevene viktige poeng til senere vurderinger for evnt premiering. Men det var da nok av representanter fra juryen tilstede, og det var allerede foretatt forhåndsbedømming av enkelte kategorier, med påfølgende premieutdelinger. Image00058Jeg, med min fotohobby, falt raskt for denne standen, «BlinkskuddUB». En flott stand, med flotte bilder av veldig god kvalitet. De mottok en pris av juryen også!! Image00054Fikk dessverre ikke tatt så mye bilder rundt på standene, men ser i ettertid at det virkelig skulle vært gjort. Det gikk mange folk rundt med kamera, så jeg håper noen virkelig har fått fotografert slik at deltakerne selv, og de som ikke var der, får sett hvor flott og inspirerende det var der.

Jeg kan forresten ikke huske å ha sett SÅ MYE folk der siden åpningen av senteret, dessverre, og de bodene de stilte opp, fylte opp de tomme butikklokalene på senteret. Flott at disse lokalene blir brukt til noe i det minste, og dette var en god ide!! Det trengs virkelig litt aktivitet og liv her!!Image00017Et utrolig flott tiltak, med massevis av engasjerte ungdommer. Synd ikke ungdomsskolene i kommunen fikk bli med å oppleve denne åpningen, når det først skjedde noe så flott i kommunen vår. Tenker dette hadde vært en flott og lærerik inspirasjon til mange elever på Hommelvik og Vikhammer ungdomsskole.

Her kan du lese mer om «Ungt entreprenørskap Sør-Trøndelag»  http://www.ue.no/Trondelag/Kalender/Fylkesmessa-for-Sor-Trondelag-2013#tab1

Bildene finnes også i vårt galleri.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *