En helt MAGISK natt :)

I hele vinter har jeg hatt et ønske om å forevige selveste Aurora Borealis. Det har jammen ikke vært enkelt, da ting ikke har klaffet da hun først har vist seg ute. Jeg har en APP på min mobil, som viser nordlysaktiviteten. Hver eneste gang den har vært på topp, har jeg vært forhindret til å ta opp jakten. Hver eneste gang jeg har kledd på meg for å gå ut, har den forsvunnet. Typisk min flaks.

I kveld og natt var det helt magisk på nattehimmelen. Selvsagt var jeg temmelig opptatt, og slettes ikke i modus for å ta opp jakten. Jeg var på vei til sentrum og hadde med meg passasjerer i bilen. Etter å ha fått «grønt lys» et langt stykke, måtte jeg bare sette på blinklys og ta med kameraet ut en tur. Passasjerene fikk ingen valg. Jeg bare MÅTTE opp med kameraet og knipse litt: Image00003Image00004Image00006Det var et helt herlig og uforglemmelig øyeblikk. Det var aktivitet overalt, lenge! Fantastisk!! Det kribler i Canonfingeren, men jeg hadde oppgaver å gjøre, som dessverre ikke kunne vente. Jeg kjørte inn til sentrum, til og med med full belysning rundt oss overalt, fikk vi grønt lys, hele veien. Det var vanskelig å konsentrere seg om kjøringen med dette flotte lyset på vår vei. Jeg kom meg endelig fullført min oppgave, pakket på meg litt ekstra med klær, pakket kamerautstyr og stativ og kom meg til et egnet sted ved fjorden… NÅ var jeg klar for nordlysfoto…… Men neida, aktiviteten avtok, og det var ikke så mye å se lengre. Er ikke det bra typisk?? Når jeg ENDELIG var klar for å la meg bergta av selveste Aurora Borealis!! Grrrrr!!

Uansett, noe aktivitet var det på nattehimmelen, men ikke på langt nær sammenlignbart med det som tok av på himmelen tidligere på kvelden. Noen bilder ble det da iallefall, til tross for den svake aktivitetenImage00013Image00016Image00017Image00014Image00018Image00023Image00020Image00021En herlig kveld/ natt. Klokken 01.30 ga vi oss, det var så svakt, at vi knapt nok så det. Vi satser på en ny magisk opplevelse snart igjen, og DA skal jeg slippe alt jeg har/ endre mine planer så langt det er mulig. Dette er bare så utrolig flott, og så absolutt verdt å få med seg.

Tusen takk for koselig selskap Aino :O)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *