En ny Belieber?

Så var ventetiden for datteren og ca 70.000 andre Beliebere slutt, og dagene er endelig her. Nedtellingen fra billettkjøpet er over, og i 3 dager til ende skal idolet spille for et fullsatt Telenor arena. Selvsagt måtte vi nedover, og det har vært nedtelling i over 200 dager! I dag står vi her, på Fornebu, sammen med ca 23.000 andre som sikkert har hatt nedtelling like lenge.Image00111

For en gangs skyld er det ganske morro å stå i kø. Spenninga og stemningen er til å ta og føle på. Jentene hyyyyyler i ekstase, de skal endelig få se sitt idol. Det hyles og synges overalt. Det er et folkeliv uten grensestykke. Jeg må bare innrømme at jeg får en tåre i øyekroken selv, for det er stort. Så utrolig stort, samtidig er det så utrolig mye glede og takknemmelighet, og ikke minst, mye galskap. Vi kom i god tid før de begynte innslippet til arenaen, og sto faktisk bare 2 timer i kø. Alt gikk knirkefritt, og finværet var på vår side.

Jeg er mektig imponert over sikkerheten på vei inn til arenaen, det står vakter overalt, og de passer virkelig på. Tror nok det er lenge siden det har vært SÅ TRYGT å ferdes i Oslo, både i byen og her på arenaen. Fantastiske vakter som er skikkelig årvåkne. Voksentettheten er stor, så vi er trygge for jentene iallefall.

Image00011Innslippet har åpnet, nå skal ca 23.000 mennesker sluses inn til arenaen. Jeg er utrolig lykkelig over at vi har sitteplasser for dagen. Det skal bli godt å få sette seg etter et par timer i kø.  Image00017 2 timer og 10 minutter etter at innslippet åpnet, kom vi oss på plassene våre. Telenor arena er i ferd med å fylles, og det hyles og synges overalt. En fantastisk stemning. Mora digger det!! Image00035 Image00040Vi sitter et godt stykke fra selve scenen, men det gjør ingenting. Det er liv og trøkk overalt, Det hyles og synges så det skreller i ørene, og jeg tar meg faktisk i å synge med. Jeg kan jo faktisk hver eneste låt, uten engang å tenke over det… ;O) Sånn er det med en Belieberdatter i hus. Justin har jo gått på repeat i en god stund nå, etter at vi kjøpte billettene, men skitt au- jeg synger med….. Image00041Litt av en stemning i salen. Alle de små lysene som vises på bildet her, er mobiler som holdes opp i lufta. Litt av et syn, som dessverre ikke er mulig å gjengi helt her på bildet. Et flott syn var det iallefall.  Image00050Det var mange utrolig flotte lyseffekter rundt omkring i salen, skikkelig kult å se på.  Image00054 Å æ ska lov dæ at det hyles, noe så sinnsykt. Det er skikkelig gøy å sitte å betrakte det hele fra sidelinja. Alle rundt meg er i ekstase. Jeg har faktisk beina godt planta til golvet… Vel, jeg har ingen valg, for her var det nok tømt ut noen liter med meget sukkerholdig drikke på den konserten som var i går. Føttene er godt festet, for å si det slik.Image00067Så var Justin Bieber nesten ferdig med sin konsert i kveld, og jentene flyger vel tilbake til hotellet vårt. Ingen skuffelser i kveld iallefall, Justin infridde tilgangs.  Image00071 Tror jammen ta meg mor har blitt en ekte Belieber også. Justin var utrolig dyktig, og vi storkoste oss på konsert alle sammen. Det ble en alle tiders minnesrik konsert, og jeg har allerede hørt at vi må få skaffet oss billetter til neste Norgesbesøk og konsert. Er nok en stor fare for gjentakelse, om jeg skal høre på jentene ;O)

Med denne flotte opplevelsen, har jeg ingen betenkeligheter med det. Klart vi må prøve å få tak i billetter ;O) Flere som har vært på konserten, som vil dele sine opplevelser? Hadde du det bra? Ble det som forventet?

Baby, baby, baybe….ohhhhhhhhhh………. Alle gikk rundt å sang for full hals….. Man bare MÅ jo bli revet med.

Her kan du se flere bilder fra konserten på Telenor Arena. http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/225Image00109Da er det visst bare å vente på neste gang….. ;O)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *