På tur utenfor kommunegrensa…

Av og til er det bare deilig for alle parter å legge lufteturen til nye og litt mer uutforskede steder for de firbente. Vi synes jo det er kjedelig å lese den samme avisa dag ut og dag inn vi også, og det samme blir det nok med de firbente. Å legge tisseturen til nye steder, er bare herlig, for oss alle, så i dag ble det en liten tur til flotte Væreholmen.

Væreholmen, her ferdes mange hundevenner når stedet ikke er fylt opp av sol- og badehungrige mennesker.. Vi håpet å treffe noen trivelige to- og firbente.

Lite snø å se til at det er januar iallefall, er det lov å håpe på en megatidlig vår i år??

«Noe» oppussing må påregnes……………………

Så fikk vi møte noen utrolige trivelige firbente venner, og deres trivelige tobente også ;O) Razelle er kjempeflink når vi møter nye likesinnede.

Tell og Razelle fant tonen sammen.. Tell ble litt forelska og syntes hun luktet meget godt til tider, men Razelle vet råd- og setter han kjapt på plass. Ingen som peller den her frøkena på snuta nei.. Hihi

Et herlig hundeliv på haugen. Deilig å få løpe litt fritt med andre firbente.

Utrolig koselig å møte nye hundevenner, og det som føles så utrolig godt, er at Junita og Razelle går like godt sammen med de alle sammen.

Takk for en trivelig hundeprat til dere som vi møtte.

Og slik så det ut når vi skulle dra hjem igjen, etter et herlig hundetreff med nye trivelige hundevenner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *