På besøk i hundeparken.

Da har vi endelig vært en tur i hundeparken igjen. Det var lenge siden sist, så i dag bestemte mor seg for at det var dagens plan.

Det var en perfekt dag å dra i parken på og det var bare «trivelige» hunder og eiere der i dag.
.

imageSchæferen Leo forelsket jeg meg skikkelig i. Så utrolig godt å se en schæfer som rett og slett ikke så «syk ut» der han løp og lekte seg og ikke minst at han i hele tatt kunne løpe uten å synke sammen bak. Dette var schæferen sin det!!!

imageJeg har aldri før sett denne fargen på schæfer, og jeg må innrømme at jeg likte den veldig godt. Den kledde Leo  😉imageDet ble mye herjing og løping, men det var så varmt å være hund i dag!! Best å legge seg ved vannskåla…

imageDet var en rolig og harmonisk stemning i parken. Hundene koset seg og hadde det tydeligvis flott sammen.

imageMye å lukte på og sjekke ut. Masse spennende å lese overalt.

imageVi utnyttet muligheten til å trene litt innkalling og fri, og det gikk ganske greit egentlig.

imageStian ble med en tur i parken i dag og koste seg veldig han også. Han elsker schæfere, så han fikk ikke øynene bort fra Leo.imageNok er nok…. Razelle gikk i dekning. 😉

imageAkkurat da vi skulle til å dra, kom lille «Lykke», en nydelig og tillitsfull Rodisian Ridgeback på 15 måneder. Lykke var ei kul frøken som lekte masse med Razelle. imageimageNydelige fargekombinasjoner og et herlig vesen. Lykke var skjønn hun, på flere måter. Og dessuten kledde hun navnet sitt 😉imageimageLeo og Razelle fikk løpt og lekt litt sammen, men Razelle skjønte ikke helt vitsen i å løpe etter en kong med tau…. Hallooo…løpe etter de greiene der?????imageSom du ser, en nydelig dag i parken.  🙂imageEn perfekt parktur i dag altså. Bare trivelige hunder med godt språk, trivelige hundeeiere, herlig vær og ikke så veldig mange hunder. Det passet oss veldig godt når vi skulle i parken for første gang på flere måneder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *