3.plass i lokal runde!!!

Da har jeg fått noen timer å «fordøye» gleden på og det bildet jeg har blitt trukket ut med i konkurransen blandt over 2000 andre bidrag, er «frigitt».   :O)

» T E T T   P Å   R Ø T T E R «

– har jeg kalt bildet mitt, og det var dette bildet som rørte meg mest når jeg skulle plukke ut mine

tre bilder til konkurransen:3-anne-liss-bortne_09-043_trondheim.540x809!

Dette motivet rørte noe med meg straks jeg så det. Jeg var i domkirkeparken og tok noen bilder av et brudepar, snudde meg litt, og der var denne ensomme mannen ved denne graven..
Jeg fikk litt vondt i hjertet mitt. Tenkte i mitt stille sinn, at her, på kirkegården gikk virkelig
lykke og glede, sorg og savn, hånd i hånd..
Jeg fikk straks en «Tett på» følelse. Dette var motivet mitt, tenkte jeg! Dette var ekte!!
 
Jeg gikk bort til han, sa at han rørte meg der han sto alene og spadde og vi fikk straks kontakt. Jeg sa at det var så godt å se at noen steller gravstedene som er her nede, og at jeg synes min generasjon ikke er så flink til det. Han sa vi hadde så mye å gjøre i dag. Han fortalte at det var grava til hans foreldre og besteforeldre han stelte, og at det betydde mye for han å være her. Han var heldig sa han, hadde både barn, barnebarn og til og med oldebarn . Så strålte han litt med blanke øyne.
 
Jeg fortalte han at jeg var med i en fotokonkurranse og at temaet var «Tett på», og at jeg syntes at han var mitt mest rørende motiv i dag, at han passet perfekt. Jeg spurte om jeg fikk lov å ta noen bilder og sende inn om de ble bra. Han smilte og sa...»Du også ja, det har vært et par til som har sagt det» og «Synes du det du»?
Vi lo litt sammen…og jeg sa at han tok seg perfekt ut. Han fikk se bildene jeg tok, han syntes de så bra ut.

♥♥♥

Når jeg kom hjem fra fotovandringen, var det nettopp dette øyeblikket jeg husket på. det var en så koselig en samtale. Noen minutter av min tid, gledet et annet menneske som var berørt av et følelsesladet øyeblikk, der han tenkte tilbake på sine røtter, sin barndom og sin oppvekst med familien. Jeg fikk ta del i et dyrebart øyeblikk, et øyeblikk som kanskje folk flest tar for gitt, eller som kanskej ikke blir lagt merke til. Dette bildet var følelser, og passet akkurat inn i mine tanker med temaet «Tett på».

Skulle så gjerne ønske barnebarna eller oldebarna hadde sett dette bildet, og fikk vist det til han, for han var for gammel til PC sa han <3

Tusen takk for en flott Fotovandring , og for et spennende og inspirerende tema Japanphoto.no og Akam, samt alle samarbeidende fotoklubber!

Her kan du se alle de 96 bildene som har blitt plukket ut til å delta i den nasjonale juryeringen :O) http://www.akam.no/artikler/se-blinkskuddene-fra-fotovandringen/134155?fb_action_ids=10151420039501619&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

I dag skal alle de 96 finalistene vurderes nasjonalt, og det er lov å håpe! Men konkurransen er hard, for det er 95 andre fantastiske bilder som er plukket ut!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN :O)

Jeg føler jeg allerede er en vinner, og er kjempefornøyd med min 3.plass i den lokale runden :O) Dette var jammen utrolig morro!

Om noen av mine fotovenner hadde vært her,hadde de nok ikke fått se et «påklistret» smil iallefall ..

Til dere andre som er trukket ut, både i Trondheim og de 15 andre byene, 96 totalt,

G R A T U L E R E R  !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *