Hundeutstilling på Oppdal

Søndag på Oppdal Image00011Da var det endelig duket for en trivelig utstilling på Oppdal. Dessverre var det bare en dag i år, men det var dermed også mye roligere og mer oversiktlig på utstillingsområdet. Veldig trivelig faktisk.              Image00003Som alltid blir det en del venting, men det er helt greit når været var så fint som det var! Vi benytter anledningen til å kose oss på området, mens hundene slapper av litt mellom treningsøktene.Image00366Image00373Image00404Så ble det endelig pyreneerhundene sin tur. Her fra bedømmelsen av beste hannhund. Image00385Mens jeg og du’Razelle står på utsiden og prøver å ha litt kontakt før vi skal inn i ringen. Image00409Så ble det jammen vår tur å entre ringen, og i dag var det jammen ikke lett. Vi hadde kjempekontakt utenfor ringen, men tvert vi kom på innsiden, var vi steike dårlige.. Sukk….. Nei, i dag var ingen god dag på utstilling..Image00421Image00426Image00434Spencer ble BIR og Qimberly ble BIM, masse grattis til flotte hunder!! Image00447Så ble det HP på Oppdretterklassen 🙂Image00435Lettere kaotisk på sidelinjen, men det er ganske full kontroll også. 😉Image00491Så var Spencer på sin aller første runde i grupperingen som Junior, flotte Spencer ble BIG2!! GRATULERER!Image00072 Så var det flotte ruben sin tur, han var på sin første utstilling som Veteran, og gjorde seg utrolig godt i ringen. Han ble 2.BIS veteran. GRATULERER!! Image00048Cubilon’s Oppdretterklasse BIS!! GRATULERER!!! Image00469Razelle begynner å bli sliten nå. Image00356Det har vært en lang dag for en liten venn. 🙂 Image00012

En flott dag på Oppdal er over, og rasen vår har virkelig fått vist seg frem i dag!! En utrolig trivelig dag (Ikke inne i ringen for min del), men iallefall utenfor og på sidelinjen. Vi har noen flotte hunder, som jeg virkelig stolt av å kjenne. Tusen takk for en flott dag alle sammen.

Og nok en gang, GRATULERER MASSE TIL ALLE FLOTTE VINNERE!!

One comment

Legg igjen en kommentar