Tid for påskevasken..

image

I dag hadde jeg gjort klart for å starte med den store påskevasken på de firbente. Det var jammen på tide, skitne var de iallefall. Razelle elsker vann, så hun var dødelig fornærmet over at hun ikke var første hund ute. Junita liker også å vaske seg, men syntes seriøst at det tok altfor lang tid og mente hun var ferdig for lenge siden.

image

Så ble det endelig Razelles tur, og hun ventet tålmodig.

image

image

Razelle er megaklar for å vaske seg. .

image

Like greit å legge seg ned og bare nyte.

image

Kjekt med boosterbath ja, både for hund og eier. Er megafornøyd med dette badekaret for hund.

image

Helt sammenkrøllet med frembena. Slik ligger hun kun når hun koser seg. Godt å se at hun faktisk liker å stelle seg.

image

Det er så gøy å se de når de er nyvaskede og begynner å riste seg. Helt i hundre løper de rundt, rister og nesten krasjer inn i ting. Herlig!

image

image

Så tok vi boosterbathen med ut i sola. Den fungerer like godt å stå i for å bli blåst med en kraftig hundeføhner. De elsker det!! Her ble det klipt pels under og rundt labbene og klør og vasket ører, alt uten den minste protest. Flinke og tålmodige hunder ja.

image

imageI dag vanket det masse godbiter og et stort kraftig griseøre på begge to. Litt ekstra kos med en herlig lukt av aprikosbalsam ble det også. Herlig med nyvaskede hunder ja! Som vanlig ble det bare kaldvann igjen på meg! I natt blir det nok å ligge i sengen min å snorke i kor 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *