Telttur i Svenstavik

Så ble det duket for årets første telttur. Vel, den aller første teltturen på Razelles 2,5 år iallefall. Jeg har en liten fobi….mot edderkopper, derfor er ikke jeg av den mest ivrige telteren, rett og slett. Dessuten har jeg ikke opplevd så mye annet enn regn i nærheten av Østersund, så bilen som overnattingsplass ble vurdert når vi skulle på hundeutstilling i nabolandet. Jeg pakket med det aller meste for en telttur, i takboksen, og helgarderte meg med det aller meste, fra presenning til bikini…. Her skulle det ikke glemmes noe…. Og så vidt jeg vet, gjorde jeg ikke det heller. Iallefall så har jeg ikke savna det.

Det mest spennende var hvordan du’Razellen, som til tider kan være en ganske så irriterende vokterhund, ville reagere og takle teltlivet. Jeg hadde nok svært liten tro på at hun ville sove et sekund i det hele tatt. Det samme sa gubben…»Blir vel ikke noe søvn på deg i helga tenker jeg», var det siste han sa når vi dro fra Malvik. Skal si han tok veldig feil..Vi startet i rett tid fra Malvik, jeg og Razelle, og kosa oss skikkelig på tur. Stoppa flere steder og lufta oss litt,og var fremme på utstillingsplassen i 18.00 tiden. En flott tid for å finne den perfekte plassen å sette opp teltet.. for mor bestemte seg på vei, vi prøver oss på en teltnatt og kryper heller inn i bilen om nødvendig ;O)Image00026Vi fant oss en nydelig flott plass like ved vannkanten, og like ved utstillingsringene. En perfekt plass for teltliv!! Razelle slo seg til ro med en gang, og lå å så lengselsfullt ut mot vannet… Image00007Det må gå an å være på telttur når utsikten er slik ved teltet, og været er SÅ perfekt!!  Image00011Ingen tvil om at Razelle koser seg, og er sliten etter en lang tur i bilen. Teppet er godt å ha 😉 Image00014Etter å ha pakket ut og ordnet alt på plass i teltet, ble det tid for å sette seg ned, spise litt mat og nyte en fantastisk utsikt fra campingstolen 🙂 Det passer meg ypperlig med teltliv i dag kjenner jeg!!  Image00017 Image00021 Svenstavik på sitt vakreste spør du meg!!! Virkelig glad jeg bestemte meg for å dra på tur gitt!!  Image00033Så kom de andre to trønderne endelig etter!! Trude og Hilde, Qimberly og Preben :O) Vi kosa oss ved vannet før det ble sengetid til hele gjengen!  Image00037Livet er aldeles helt perfekt!! Razelle fortsetter å nyte utsikten, etter en lang gjensynsgledesang!razelletelt3Så ble det tid for å sove…og utrolig nok, Razelle fant seg tilrette tvert vi kom oss inn i teltet. La seg rett ned vedsidenav min madrass (Vel, hun prøvde seg PÅ min madrass først da…lov å prøve seg vettu) og sovnet tvert! Det har visst vært en lang og slitsom dag til denne frøkenen 😉 razelletelt2For min egen del ble det litt lite søvn, men det var jammen ikke du’Razelles skyld!! En, EN ENESTE hund, har stått nesten hele natta å bjeffet på overnattingsplassen. Jeg skjønner ikke hva enkelte mennesker tenker med!! Det må da gå an å ta hensyn til andre mennesker på en slik plass, og heller ta hunden inn sammen med seg, ennå la den stå å bjeffe for alle og enhver rundt seg!! Jeg skjemmes på deres vegne!!! Heldigvis var det ikke min hund som bjeffet, og hun lå slik som dette når jeg åpnet øynene!! Hun merket ikke engang at jeg rørte meg for å knipse bildet her med mobilen. Herlige du’Razellen min!!   razelle teltNår jeg åpnet teltduken for å slippe inn litt luft, satt vi rolige sammen, og nøt utsikten og den herlige luften! For en fantastisk debut i teltovernatting!! Jeg er mektig imponert over min kjære firbente, og nyter campinglivet! Image00042Ikke verst med en slik utsikt om morgenen. Det er en deilig temperatur og om få timer starter utstillingen 2 minutter unna oss. Perfekt!!  Image00092 Her er vi allerede ferdig med utstillingen. Det ble en varm løpetur i ringen, og det gikk sånn der. Dommeren ga oss Very Good og en kjempeflott kritikk. Dessuten var den firbente utrolig flink i ringen- og det betyr mest. Vi har bestemt oss for ikke å stresse hjem ennå, det regner i Trøndelag, og her skinner sola fra nærmest skyfri himmel. Ingenting å stresse med…. Vi vil se Preben og Trude i grupperingen før vi kjører 😉Image00099BIRgutten Preben og Trude nyter alenelivet på utstilling, og gleder seg til å entre den store ringen.  Image00109 Image00117 Koser oss i finværet vi også!! Herlig med latmannsliv på campingtur, og det ser ikke ut som du’Razellen har det så aller verst heller ;O)Image00125 Image00131Razelle fant en merkelig firbent skapning på tur på utstillingsområdet, og hun lurte fælt på hvorfor den ikke ville hilse tilbake. Dyttet på den og sleiket litt i munnvikene… men nei, ingen respons!  Image00132 Image00137NAMMMMMM……Dette var godbitene sine altså!! Mamsen måtte kjøpe med seg flere poser hjemme.. Image00143Tro om det er denne lille skapningen som har vunnet alle de flotte rosettene?? Overlegen var den også, itillegg!! Utrolig feigt og uforskammet altså!!

TUSEN TAKK TIL TRUDE OG HILDE FOR EN KOSELIG TUR I SVENSTAVIK. VI STORKOSA OSS SAMMEN MED DERE PÅ TUR!

Legg igjen en kommentar