Hva er vitsen???

Innimellom må jeg rett og slett innrømme at jeg virkelig SKJEMMES av å være hundeeier!!! Hvorfor er det så fryktelig vanskelig å ta ansvar for hundebæsjen til bikkja si? HVA er det som ikke har gått inn hos enkelte?? Noen har tydeligvis oppfattet HVA den sorte posen kan brukes til….men hvor i all verden skal den kastes??               

image

Nei…Det kan  jammen  ikke være så lett når man har så mange valg lett tilgjengelig!! Hva med å rive i stykker håndtakene på posen og henge den litt opp på gelenderet på turstien, da blåser den iallefall ikke bort! Greit at flere kan få irritere seg over den der langs turstien??

Når det ikke finnes noen søppelbøtte….er det bare å være oppfinnsom å lage seg en selv… Ta med en bærepose å heng den opp ved en trimkasse!! Yes!! Lettvint!! Da slipper du å bære skitposen etter hunden din lengre. I mens ivrige turgåere stopper for å signere i trimboka, får de samtidig gleden av å kjenne hvor deilig duft det kommer fra hundens bæsj, for det er umulig å kjenne andre dufter på dette stedet for tiden..
Når hele Remaposen er stappfull av stinkende svarte poser, tar sikkert noen andre ansvar og henger opp en ny!! Da slipper iallefall du problemet, til og med når du er på tur i skogen!! Tenk det!! Så lettvint!

imageimage

Hvis du synes det blir for mye for deg å legge den i bæreposen…kan du heller prøve å trampe den litt mer ned i grusen, slik at den ser ut som en eller annen «nyttevekst» som vokser godt på disse kanter!!! Sørg for å legge litt grus og steiner oppå den slik at den ikke blåser så langt..

image

SERIØST?? ER DET MULIG?? HVA FÅR ENKELTE HUNDEEIERE TIL Å VÆRE SÅ EKSTREMT LITE ANSVARSFULLE??

Innimellom skjemmes jeg virkelig av å være hundeeier, og jeg skjønner meget godt hva de som ikke har hund tenker om oss!! Dette går utover ALLE som har hund… vi blir sett ned på….. med utrolig god grunn!

Klarer du ikke bli kvitt hundskiten til hunden din i skogen……. bruk en stein/ pinne, eller spark skitten godt ut fra stien ( selvsagt der ingen barn eller voksne kommer til å tråkke ). Klarer du ikke å utsette deg for den påkjenningen,  kjøp deg en rull med biobags som du kan gjemme under en mosedott eller en rot!! Disse går i oppløsning samme  med skiten etter en viss tid i naturen.

La iallefall andre få slippe å rydde etter deg og din hund, og la hundeeieren som kommer etter dere, slippe å føle seg som en syndebukk eller en uansvarlig hundeeier fordi DU ikke gidda å bry deg!!

Bare sånn for sikkerhetsskyld……. Dette var ironiskt ment, itilfelle du ikke oppfattet det!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *