Godt nytt år- Velkommen 2014

Et år er over,

  IMG_4741
et år som for vår del, har vært fylt med gleder og sorger, herlige og minnesrike opplevelser, nye erfaringer og nye muligheter, nye venner, nye bekjentskaper som stadig utvikles- samtidig som vi prøver det vi kan for å pleie «de gamle»

Vi har fått erfare at livet er skjørt. Vi har mistet en bestevenn som betydde svært mye. Vi har skjønt at det ikke er en selvfølge at man kan stå opp om morgenen, og være frisk og opplagt nok til å nyte dagen.

Jeg føler meg svært beriket! Vi er så heldig at vi har noen herlige ungdommer, familie som er glad i oss og venner som bryr seg og som alltid er der. 2013 har vært året for mange nye vennskap, og for nok en gang dyrke hobbyen sin med likesinnede.

Året 2013 har bydd på mange koselige minner- ferie til et, for oss nytt land, nye milepæler med ungdommene, koselige treff med nære og kjære, sønnen som har startet «på nytt» på en annen kant av landet, en av de 70 heldige søkerne som fikk ny jobb :O)

jeg håper 2014 blir et flott år! Ikke bare for meg om min familie, men for alle sammen. Jeg håper alle som har fått føle sorg og smerte i året som har gått, skal få oppleve en opptur igjen, slik at de kan føle seg sterk nok til å ta fatt på hverdagen…….

Jeg kunne tenkt meg at ALLE har stoppet opp og reflektert litt over livet sitt. Sette mer pris på de man har rundt seg, vise at man bryr seg om hverandre. Man MÅ ikke ha siste skrik i alt.. Man MÅ ikke strø rundt seg i hytt og pine med materielle goder.

Jeg krysser fingrene for at 2014 blir året for glede og ettertanke!!
Året der familie og venner tar vare på hverandre, og viser at de bryr seg om hverandre

Kjære deg som leser, nyt livet, stopp opp å tenk! Det finnes alltid noe å være glad for i hverdagen, bare man er åpen nok.

Måtte 2014 bli det beste året på lenge!!
GODT NYTTÅR
IMG_4801 IMG_4751 IMG_4781 IMG_4771 IMG_4745 IMG_4737
1.januar 2014
Anne-Liss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *