En herlig tur med familien <3

Etter en hel uke med nydelig sol i Trøndelag, hadde jeg virkelig gledet meg til en fridag i solveggen. Forventningsfull sto jeg opp denne dagen, men neida….. ingen sol i dag…. TYPISK!! Men likevel, TUR ble det uansett! Ut MÅ vi…om det er sol eller ei…. Turen gikk rundt Ladestien, en flott turløype i Trondheim. IMG_9597Noen heldige kanopadlere koser seg på så og si en vindstille fjord. IMG_9607Razelle har full oversikt over det som skjer..  IMG_9609 Dronningen på haugen :O)IMG_9613Tanten var med på tur i dag, og det er de firbente veldig fornøyd med.  IMG_9618 Razelle deler gjerne på litt susser.. IMG_9624 IMG_9633 Selvsagt måtte vi en tur innom Sponhuset i Ringvebukta og spise vafler :O) Deilig! IMG_9637 Plutselig dukket det en damefot opp….. Heldigvis bare fra en damedukke ;O) IMG_9638 IMG_9639Straks fremme til bilen igjen. En herlig tur sammen med koselige folk :O)

HVA gjør det at det ikke er SOL?? Når man er sammen med mennesker som sprer solskinn rundt seg uansett hvor de går??  Vi hadde en fantastisk flott dag, selv uten sol :O) 

Legg igjen en kommentar