Pyreneerspesial på Tynset

Etter en herlig Frankriketur og overnatting på flott hotell, bars det til Tynset etter få timers søvn og en 7 timers arbeidsdag. Ganske tøft egentlig, men definitivt verdt det. Å ligge i bilen etter å ha tilbragt uka på hotell var ikke akkurat en drømmeopplevelse, men det gikk kjempefint likevel.. Tynsettur skulle det bli uansett om det var ledige campinghytter eller ei…          IMG_3304Heldigvis fikk jeg kjempegod handlerhjelp av farmor Hilde Stenstad. Det var utrolig kjekt da det ble mye løping i ringen denne dagen, og jeg ikke var helt i form. Dessuten er det helt topp å ha farmor med på laget, hun kjenner igjen pappa Morris i Razelle…. :O)  IMG_3303Razelle hadde det helt topp i ringen med farmor, full kontakt hele veien. IMG_3300 Smiler litt til farmora si :O) IMG_3292Razelle blir bare veldig glad når dommeren kommer å ser på henne, koser seg og nyter litt ekstra oppmerksomhet den frøkena der. Herlig!!  IMG_3283 IMG_3281 Flytter seg ikke en millimeter!!! Kos er kos, samme hvordan den gjøres!! IMG_3278 Litt tannsjekk! IMG_3275Løpe, løpe, løpe…… IMG_3273Kjempeflink var hun, IMG_3305Men dessverre, et eller annet skjedde visst i ringen, mulig hun snublet i et hull eller trampet over litt, iallefall begynte hun, i følge dommeren å vri på det ene benet. Dette var fryktelig kjedelig, for hun fikk dessverre KEP- Kan ej premieras,  på kritikken sin… Så utrolig kjedelig!!! Så utrolig skuffende!!

Men men…. Sånt kan skje!! Det viktigste var tross alt at hun var dyktig i ringen, og at hun oppførte seg bra! Hun holdte konsentrasjonen og så ut som at hun koste seg sammen med farmora si!

TUSEN TAKK TIL HILDE FOR KJEMPEHANDLERHJELP!! IMG_3315Så var det Junitas tur til å entre ringen! Hun gjorde det jammen med fart og hopp gitt! Så utrolig gøy syntes hun det var å komme i ringen i dag! Dette var hennes første utstilling siden hun ble Veteran for snart 1,5 år siden! Det var jammen på tide mente hun!! IMG_3314Så klarte vi å holde beina på bakken igjen! IMG_3322Junita nyter ekstra oppmerksomhet! Ingen tvil om det! IMG_3333Så stolt når hun får løpe og vise seg frem i ringen! Utrolig gøy å se!! IMG_3329Det ble VERY GOOD og 4 konk på Junita i dag.

Hun ble også trukket ut i vurderingen av dagens beste personlighet, men ble dessverre ikke den som stakk av med seieren.. Utrolig gøy å bli med i vurderingen var det iallefall!!! IMG_3342GRATULERER SÅ MASSE TIL BIR & BIM HUNDENE OG STOLTE EIERE!!

IMG_3343MASSE GRATTIS TIL BIR & BIM VETERANENE, OG EIERNE HER OGSÅ!!!

Vil med dette takka ALLE kjære pyreneervenner for trivelige dager på Tynset. Alltid koselig å treffe likesinnede! Dessverre ble det ikke noe mange bilder fra meg denne gangen..  Tusen takk også til arrangementgjengen som hadde sørget for at alt var flott lagt opp og gikk smertefritt for seg!!!

STEIKBRA JOBBA, ALLE SAMMEN!! TUSEN TAKK!!

Noen bilder finnes også i galleriet mitt:

http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/254

Legg igjen en kommentar