The show must go on, DEFINITIVT!!!!

Jeg har en artist jeg rett og slett DIGGER!! Med store ord!!!

ÅGE STEN NILSEN!!

Dette er artisten sin det!!! Makan til entertainer skal man lete lenge etter, rett og slett!! Vi hadde den gleden å overvære et forrykende show, nok en gang, i Olavshallen i juni! For en artist! FOR et show!!! Vi har vært på flere show med han, og hans gjeng, og de leverer, gang, etter gang, etter gang!IMG_3515 IMG_3542 IMG_3547 IMG_3550 IMG_3554 IMG_3559 IMG_3568 IMG_3573IMG_3638 IMG_3626 IMG_3630Trondheim Symfoniorkester

var virkelig store i kveld også! For et liv de skaper! Queens fantastiske musikk høres utrolig flott ut i et orkester også! Her ligger det nok ufattelig mange timer med øving bak,

Dette var virkelig et fantastisk show med utrolig flott sammensetning av artister !

Hadde jo ikke lyst til å gå i det hele tatt!!! IMG_3661 IMG_3662 FOR ET SHOW!!! Jeg er mektig imponert!!! IMG_3697 IMG_3701 IMG_3703Trondheim Symfoniorkester gjorde også en fantastisk flott jobb under denne flotte og livlige forestillingen. Helt utrolig bra levert av alle sammen, og så utrolig fengende musikk!! Rett og slett KNALLBRA musikk også!!!

Åge er den helt riktige personen til å synge Freddies låter!!! Han gjør det bare bedre og bedre! Ikke bare er han en fantastisk artist, han har hele publikum i sin hule hånd også. Show hele tiden!!

TUSEN TAKK IGJEN KJÆRE ÅGE, for at du gir av deg selv, og fyller hele salen med glede!! Du er en stor artist!! Fantastisk hyggelig å prate med også!! DIGGE DÆ, RETT OG SLETT!!!

For ikke å glemme de kjekke korgutta!!! For en stemme!! Nydelig!!! Knallbra!

Og billetter til desember, skal vi sørge for å ha klare!!!

Flere bilder:

http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/256

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *