En helt fantastisk dag

Her i Trøndelag har vi virkelig hatt en helt fantastisk sommer så langt, med temperaturer over 30 tallet, har det vært varmere enn flere steder vi reiser til i sydligere strøk og forleden dag var vi på varmetoppen over de varmeste stedene i Europa klokken 23.00. Helt ubeskrivelig! Dette er det bare å nyte, slik at man har noe å tenke tilbake på ved kalde vinterdager. IMG_0691Vi har en egen flott plass i Malvik, Midtsandtangen Friluftsområde.

IMG_0693Selv om det er massevis av folk, trenger det faktisk ikke å være trangt om plassen.

IMG_0694

IMG_0702«Norge vinner heteslaget» kan vi lese i avisa, og akkurat samtidig er den 28 grader på Midtsand og betydelig varmere enn mange steder i syden.

IMG_0704Herlige dager utnyttes selvsagt, og vi var ikke akkurat første familie som dro fra stranda i dag.

Legg igjen en kommentar