På gamle stier…..

Vi har vært på tissetur på gamle stier. Deilig med steder man aldri, eller sjelden har vært. Godt å komme bort fra tisseturen rundt kvartalet, og få åpnet sansene sine på nye steder. Kanskje ha med kameraet på tur å få knipset litt. Disse tømmerstokkene har nok ligget på utstilling langs stien lenge, faktisk så lenge at de har blitt skikkelig flotte å se på.. IMG_0725Etter en passende gåtur fra veien, kommer vi til en idyllisk plass.. Vel, akkurat nå er den nok ikke så idyllisk, men plassen hadde jeg nok kunne ha bodd på selv.. Trist å se at gården forfaller, det hadde nok ikke tidligere eiere likt å sett.IMG_0728Det står et skilt like ved, at det er forbudt å ferdes i bygningene, da alle byggene er rasfarlige..

IMG_0739Dette har nok vært en flott gård med spennende gårdsliv. Det hadde vært spennende å skrudd tiden litt tilbake å fått sett livet på gården. IMG_0743Er nok noen år siden det var mulig å gå inn i låven denne veien..IMG_0751En gang i tiden var det visst forsøkt å tette vinduene litt… IMG_0754Noe oppussing må påregnes…..

Forferdelig trist å se et slikt forfallent gårdsbruk. Her på gården, ligger det nok utallige arbeidstimer i vegger, tak og overalt. IMG_0758En plass med mye sjel..IMG_0830Skal nok ikke så mye til før hele greia deiser i bakken. Dessverre!IMG_0828

IMG_0762Rekreasjon for sjela! Bare noen sauebjeller å høre i det fjerne, og en hel herskare med ivrige og innpåslitne klegg..IMG_0769Jentene poserer villig for fotografen… IMG_0771De har nemlig skjønt det!! Om de ikke hører etter, kommer de seg aldri videre på turen!! IMG_0773De følger spent med på sauene som står nyskjerrige å ser på oss i skogkanten.. IMG_0783Nå blir det endelig litt bading på de firbente i varmen. Det er 24 grader i lufta- og de har et håp om å få svømt littIMG_0787Stille og rolig på Stokkdalstjønna, bortsett fra fisker som hopper og skaper herlig stemning. IMG_0800Blir fort slitne i denne varmen.. IMG_0805Det hopper og det biter… Kleggen er altfor intens til å kunne stå i ro i et sekund. IMG_0821

Razelle nyter å kunne avkjøle seg.. Legger seg gjerne rett ned i vannet og nyter hvert sekund. Her er hun meget opptatt i kleggjakten.. De irriterer henne noe grenseløst, rett og slett!  Gjett om jeg skjønner henne.  For å si det slik, det ble et kort opphold ved vakre Stokkdalstjønna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *