Den beste utstillingsturen på lenge……

Da har jeg sunket ned i sofaen etter en meget begivenhetsrik tur til MITTNORDEN Utstillingen i Sundsvall. En herlig kosetur sammen med ei kjempekoselig «whippetvenninne» 🙂 Når vi kom frem til hotellet, ble vi ønsket velkommen med en innholdsrik godbitskål til hundene, og en velkomstpakke til alle firbente. Kjempekoselig å bli tatt så godt i mot med hund på hotellet.

IMG_7024Nesten hele lørdagen ble tilbragt i Nordichallen. Det tar tid når det er 65 whippeter påmeldt og skal stilles, men det var utrolig kjekt å bare være tilskuer å få sett litt

og snakket med folk uten å stresse med egen hund.

IMG_7042Møtte mange fantastiske mennesker, og mange kjente som er bitt av galskapen og reiser land og strand rundt. Hundefolk altså!! 🙂 Etter en dag i hallen var det deilig å få luftet seg litt med en skogstur..

Spenningen kom nok sigende på lørdagskvelden. Så utrolig spent da vettu!! du`Razellen var roligheten selv. Ikke noe vits i å stresse mente hun. Fantastisk flinke var de, både Takida- whippetten og Razelle, det var bare kult å bo på hotell syntes de!

Utstillingen var skikkelig bra arrangert, litt kaotisk med parkering, men det må man vel bare regne med på et slikt arrangement. Kjempeflotte og meget oversiktlige kataloger, mulighet til å forhåndsbetale både for katalog og parkering sammen med påmeldingen og bra med veterinærkontroll/stikkprøver, samt sjekking av vaksinasjoner. Herlig var det også at det kom personale med servering på trillevogn rundt ringene. Herlig, for da slipper man å forlate hundene eller ta de med seg for å kjøpe seg noe.

IMG_7094

Da jeg aldri hadde vært i Sundsvall på utstilling, var det veldig spennende. Med 16 påmeldte hunder, og ingen som jeg «kjente» bortsett fra facebook. Den mottakelsen jeg og du`Razelle fikk, var bare helt fantastisk!! Den ene etter den andre kom og presenterte seg og hilste på oss. Virkelig koselig!! Både jeg og min venninne ble mektig imponert, det må jeg virkelig si!

Dette gledet en veldig spent pyeier.          IMG_7096

Nerver i helspenn, Åhhhh…..jeg må på dooooo, børste litt, sjekke katalog….Er det VÅR tur snart??? Vil du`Razelle bli med mammaen sin i ringen i dag? Åhhhhh…. Dette gjør man virkelig FRIVILLIG!!! Gang etter gang etter gang! Helt utrolig!! IMG_7150Skinka jeg tok med fra frokosten på hotellet, gjorde nok underverker ;O)

IMG_7152

IMG_7162Så ble det da endelig vår tur, og Razellen ble med meg i dag også. JIPPI!! Vi har definitivt mer vi må trene mer på, men hun var mye flinkere enn hun har vært tidligere. Det føltes iallefall som om hun løp ganske greit sammen med meg, men det føltes verre med meg ;( Blir nok aldri noen perfekt handler jeg gitt… Spenningen tar jo helt overhånd, så gjør man de dummeste feiltrinnene, gang etter gang!! Sukk…. Men jeg kjenner vi jobber mye bedre sammen enn hva vi har gjort på lenge…IMG_7144

IMG_7180

Men vi klarte det i ringen i dag!! Det gikk kjempebra!!! Hun VANT klassen sin faktisk!!! Så ble det etterhvert CK og Cert- og 3 Beste tispe!! Og jammen ble hun ikke

NY SVENSK CHAMPION OGSÅ!!!!!!!

IMG_7183GRATULERER MASSE TIL BIR OG BIM !!!

Og til alle andre med flotte resultater!! Til dere det ikke gikk riktig så bra med, Masse lykke til videre!!! Neste gang vettu….! ;O)

IMG_7200

IMG_7201

IMG_7205

Jeg er SÅ UTROLIG STOLT!!! Verdens herligste du`Razelle var en drøm å ha med seg på tur og utstilling i helga…

TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN SOM VAR I OG RUNDT RINGEN , så utrolig trivelig å få hilse på dere alle sammen.

Håper vi treffes igjen ved en senere anledning!

Her finner dere flere bilder fra utstillingen. Ikke lett fotolys i hallen med alle de store lysrørene, men noen ble det iallefall. Vi prøvde å ta bilder av alle sammen, men om du ikke finner bilde av deg og hunden din her, så ble nok bildene av altfor dårlig kvalitet, dessverre. Om noen ønsker at jeg fjerner noen bilder, gi meg en tilbakemelding på privat melding, så skal jeg selvsagt ordne det.

http://www.bortne-mathisen.com/galleri/index.php?/category/259

TAKK FOR LAGET FOLKENS, SVÆRT HYGGELIG Å HILSE PÅ DERE OG HUNDENE DERES!! VISST HAR VI VERDENS HERLIGSTE RASE!

TUSEN TAKK FOR ET KJEMPEKOSELIG REISEFØLGE SIV BERIT!! HAR STORKOSET MEG MED DEG OG TAKIDA PÅ TUR!

Legg igjen en kommentar