En meter over senga……

Det var der jeg voknet i dag nemlig- EN METER over senga………. Helt rått.. Iallefall føltes det slik!

Litt over klokken 06.00 ble hele huset vekket opp. Først skjønte vi ikke helt hva det var, så voknet vi av hundene som nesten gikk amok! De bjeffet og bjeffet uten stans, og så kunne vi høre, i det fjerne, som etter hvert ble veldig nærme…at dørklokka kimet uten stans. Skremmende. Jeg koblet plutselig, og trodde seriøst at det brant et sted, og at det var naboer som vekket oss.. Gubben hoppet opp fra senga, spratt ned trappa i trusa og åpna døra!! HVEM STO DER????? Joda, to gode venninner som ville gratulere 40 års jubilanten med dagen på en «litt» spesiell måte… Hihi!! Jeg kom skjelvende ned trappa når gubben var på vei opp……. «Det var til deg, hvilken dag er det i dag da»?? Jeg gikk skjelvende ned siste delen av trappa, og tok i mot to latterfulle venninner. «Vekte vi dere»?? Hehe, seriøst?? Vekte oss??  JA, litt kanskje…. Skjelvende og fortsatt like blid, fikk jeg beskjed om å bare gå i dusjen, de skulle lage frokost- til hele familien..
Etter en 20 minutters skjelvende dusj, hadde jeg endelig oppfattet at det ikke brant noe sted, men at det faktisk «bare» var mine gode venninner Elin og Hilde som ville gjøre noe spesielt… Det ble virkelig full klaff. Plutselig satt hele familien, samt Elin og Hilde på kjøkkenet og spiste frokost sammen! De hadde med seg rundstykker, pålegg, frukt, grønnsaker, egg, koselige servietter, flagg og blomster!!! Snakk om å være superheldig da!!!
For en utrolig koselig start på 40 års dagen min <3 Tusen takk kjære Elin og Hilde! Kjempeglad i dåkker. 
Like etterpå fikk jeg telefon fra gubben; «Fint bilde i avisa»? hihi………… Joda, da hadde min kjære tante og onkel satt inn et bilde i avisa, tatt for ca 15-16 år siden… Permanent, krølla hår, oransje buksedress….. Joda, veldig lekkert!! Hihi….. Jeg er visst 40!!
Trøster meg med at alternativet, definitivt ikke er noe alternativ!!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *